Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Τρικαλινοί κατέκλυσαν το πνευματικό κέντρο για τον Ηλία Βλαχογιάννη (φωτο)

Προεκλογική συγκέντρωση νίκης για τον τ. νομάρχη και βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Τρικάλων

Μικρό αποδείχθηκε το πνευματικό κέντρο Τρικάλων για να υποδεχθεί το πλήθος κόσμου που έσπευσε να παραβρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Τρικάλων, Ηλία Βλαχογιάννη. Όλοι οι χώροι του πνευματικού κέντρου, από το προαύλιο μέχρι και την κεντρική αίθουσα, κατακλύστηκαν με υποστηρικτές του ιδιαίτερα αγαπητού στον κόσμο υποψηφίου, που για ακόμη μια φορά απευθύνθηκε από καρδιάς προς όλους ευχαριστώντας τους για την αποψινή δυναμική συμμετοχή και καθολική στήριξή τους.

Τρικαλινοί κάθε ηλικίας, ήταν παρόντες στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που συνέβαλε σημαντικά στη μετέπειτα λαμπρή πορεία του νομού Τρικάλων και κατά τη θητεία του στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, προσέφερε σημαντικά έργα. Πιστός στις αρχές του και στις θέσεις του και στη μετέπειτα πορεία του ως βουλευτής του νομού Τρικάλων και που σήμερα υπερασπίζεται με άκαμπτη αποφασιστικότητα.

Την κορυφαία πολιτική εκδήλωση του κ. Βλαχογιάννη άνοιξε ο Θανάσης Κοντογεώργης, Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, ο οποίος προλόγισε τον υποψήφιο βουλευτή ενώ κατά την έναρξη προβλήθηκε βίντεο για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του υποψηφίου, τόσο ως νομάρχης όσο και ως βουλευτής. Αμέσως μετά ο κ. Βλαχογιάννης ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους εκ των οποίων σημαντικά ονόματα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, όπως ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Λέγγας, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κώστας Γρηγορίου, ο Βασίλης Γιαγιάκος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο Δημήτρης Σαράντης των Ελληνικών Γαλακτοκομείων, αυτοδιοικητικά στελέχη και πολλοί πολλοί ακόμη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Τέλος, ο κ. Βλαχογιάννης, μίλησε για την αναγκαιότητα της αυτοδυναμίας, ώστε να αναδειχθεί κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, μια κυβέρνηση που θα αποφασίζει με γνώμονα την πατρίδα και τους Έλληνες.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή