Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι β. φυσικοθεραπευτές στο ιατρείο του κ. Αθ. Κουτή

Την Τρίτη 17/01 οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος «βοηθός φυσιοθεραπείας» φιλοξενήθηκαν από τον εκπαιδευτή τους στο μάθημα της Αθλητιατρικής, χειρούργο ορθοπαιδικό κ. Κουτή Αθανάσιο στο ιατρείο του.

Οι καταρτιζόμενοι ενημερώθηκαν για την διαδικασία προσέγγισης ενός αθλητή με τραυματισμο ή ενος αθλητή στην προαγνωστικη περίοδο για προληπτικές εξετάσεις. Πραγματοποιήθηκε επίδειξη της πελματογραφιας και έγινε συζήτηση για τις παθήσεις των άκρων και υποβλήθηκαν και οι ίδιοι σε πελματογραφημα και έγινε ενημέρωση για το ποιες παθήσεις μπορούμε να αναγνωρίσουμε με την συγκεκριμένη διαδικασία.

Εν συνέχεια έγινε παρουσιαση από τον κ. Κουτή των μηχανημάτων που διαθέτει στο ιατρείο του και των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει.

Έγινε διαγνωστικός υπερηχος σε εκπαιδευόμενους για την αναγνώριση μια μυϊκής θλάσης ή της ρήξης του στροφικου πετάλου του ωμου.

Έγινε ενημέρωση για τις πλέον σύγχρονες βιολογικές θεραπείες PRP καθως και για την χρήση του βελονισμού στην αθλητική αποκατάσταση και πραγματοποιήθηκαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι καταρτιζόμενοι έμειναν πολύ ικανοποιημενοι από τη θερμή υποδοχή του εκπαιδευτή τους κ. Κουτή στον χώρο του και τον ευχαριστούν για την φιλοξενία.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή