Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι αυταπάτες του κ. Παπαστεργίου

      Μπορεί κάποιος να έχει 49 μήνες αυταπάτες ; Είναι δυνατόν να βλέπει ότι ο δρόμος που βαδίζει είναι λαθεμένος και να το συνεχίζει ; Είναι δυνατόν να αρνείται πεισματικά να δει τι γίνεται γύρω του;

     Φυσικά και γίνεται . Ονομάζεται κακή πολιτική και την εφαρμόζει πιστά ο κ. Παπαστεργίου. 49 μήνες τώρα προσπαθεί να μας πείσει να μοιραστούμε μια εικονική πραγματικότητα που σαν κακής ποιότητας φίλμ αναπαράγει συνεχώς τα πρώτα μόνο δευτερόλεπτα της ταινίας. Αυτό μας οδηγεί ώστε  να βλέπουμε ξανά και ξανά το ίδιο απόσπασμα που σε κάθε ξεκίνημα του φίλμ είναι και χειρότερο.

    Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να :

  1. Μοιάζει με φαρσοκωμωδία το θέμα ανάπλασης της λαϊκής αγοράς καθώς στις :

       Α) 05/05/2014 σε προεκλογική συζήτηση στην Κουίντα με τις παραγωγούς   να δηλώνει ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στην λαϊκή αγορά.

       Β) 11-02-2016 στον απολογισμό του να δηλώνει ότι η ανάπλαση θα γίνει και θα κοστίσει 100.000 ευρώ.

       Γ) 28-09-2016 σε συνέντευξη τύπου η ανάπλαση θα κοστίσει 200.000 ευρώ.

       Δ) 08-04-2017 με την ανάπλαση θα φύγει η αφετηρία του Αστικού Κτέλ από το χώρο της λαϊκής.

       Ε) 08-11-2017 η ανάπλαση θα κοστίσει 449.000 και θα γίνει με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και η λαϊκή αγορά θα γίνει χώρος πολιτιστικών δράσεων και διαδρομών.

      ΣΤ) 21-09-2018  δημοσιεύεται η απόφαση του Πράσινου Ταμείου που από τους 21 δήμους που έκαναν αίτηση μόνο ο δήμος Τρικκαίων δε θα πάρει χρηματοδότηση.  

  1. Περιμένουν ακόμη όλοι όσοι κινούνται στους αγροτικούς δρόμους να  γίνει πραγματικότητα το δελτίο τύπου (17-09-2017 ) που μιλούσε για βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας με  1.000.000 ευρώ.

             3)Παρουσιάστηκε σαν κοσμογονία η παρουσία των ηλεκτρικών οχημάτων   πριν από λίγες ημέρες όταν ξέχασε και ο ίδιος ότι το ίδιο έγινε ακριβώς πριν από δύο χρόνια και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα δυο χρόνια τώρα για να στραφεί το ενδιαφέρον των δημοτών προς τα εκεί. Ακόμη, η παρουσίαση πριν από δύο χρόνια ήταν από Έλληνα κατασκευαστή ενώ τώρα ήταν ξενόφερτα.

 3)  Μην έχει ακόμη άδεια ο ποδηλατόδρομος.

  1. Μην έχει γίνει καμιά ενέργεια για το θέμα των σχολών αλλά και ενίσχυσης της σχολής ΣΕΦΑΑ. Στην Κομοτηνή που έγιναν αντίστοιχα έργα 38.000.000 έχουν τους διπλάσιους φοιτητές από εμάς για το έτος 2018-2019 (Κομοτηνή 288 και Τρίκαλα 144).
     
  2. Έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία καθώς στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι υποθέσεις της πιάτσας Ταξί της οδού Ιακωβάκη, του παρκινγκ στην οδό Κανούτα αλλά και του νηπιαγωγείου της πλατείας Βουβής.
     
  3. Μην υπάρχει η παραμικρή κινητικότητα για τα ‘’open mall’’ αλλά και για τις αναπλάσεις Βιώσιμης Κινητικότητας (ολοκληρώνονται σε λιγότερο από δύο μήνες αντίστοιχα έργα στη Λάρισα ).
     
  4. Την ίδια ώρα που έχει διαπράξει κατασχέσεις σε βάρος δημοτών και διαγραφές  οφειλών του δήμου σε προμηθευτές γίνεται συνένοχος στο έγκλημα της γέφυρας Καλατράβα αφού όχι μόνο δεν καταλογίστηκαν ευθύνες αλλά θα ξοδευτούν αλλά 100.000 ευρώ για να γκρεμιστεί (για να μην αναφέρω ότι τρεις φορές μας υποσχέθηκε την αποκατάσταση της ).
     
  5. Έχουν χάσει οι πάντες την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες και τα τραγικά περιστατικά να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά τη περίπτωση της φρίκης που βίωσαν στο ίδιο τους το σπίτι τα κορίτσια του νεκρού καθηγητή, μετά το δημότη της οδού Μετεώρων που κόντεψε να χάσει τη ζωή του από σηψαιμία , στο φώς της δημοσιότητας ήρθε ο θάνατος του 17 μηνών παιδιού. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον για τα έξοδα έστω της εξόδιας ακολουθίας του παιδιού (η οικογένεια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα )  και η οποία τελικά εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε με δωρεά ιδιώτη δείχνοντας με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο την αδιαφορία τους.

      Ποντάροντας στην ανάγκη της καλής είδησης που έχει ανάγκη η κουρασμένη από τα μνημόνια κοινωνία προσπαθεί με ψεύτικες ειδήσεις και εντυπωσιακές εικόνες που δεν κρύβουν μέσα τους κάτι ουσιαστικό να διασκεδάσει την παντελή απουσία έργου (περιφορά τραγουδιστή με τρακτέρ, κόλλες Α4 σε κλειστά καταστήματα, δείπνο στα λευκά, φωτογραφίσεις αντιδημάρχων σε βεβηλωμένα δένδρα, κ.τ.λ ). Ειρωνευόμενος την μνήμη των δημοτών και έχοντας αυταπάτες ότι η κοινωνία δέχεται αυτό που τις σερβίρεις χωρίς να βλέπει γύρω της προσπάθησε να καλύψει τη γύμνια αυτών των 49 μηνών.

      Συνεχίστε τις αυταπάτες σας κ. Παπαστεργίου. Λίγοι μήνες έμειναν για  την δική σας αλλά και την δική μας λύτρωση από αυτές.

Ευάγγελος Δημ. Σαμαράς
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή