Οι εκλογές είναι κοντά…

Η αξιότιμη κ. Φωτίου για μια ακόμη φορά βρήκε τον αναγκαίο χρόνο να συνεχίσει το «εξαιρετικό» έργο της με συνέπεια, όσο αφορά την ικανοποίηση επιδιώξεων μιας μικρής κοινωνικής ομάδας και να αδιαφορεί για το σοβαρότατο εθνικό πρόβλημα, το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Πιστή στον «πυρήνα» της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ίδια το δήλωσε και είναι, τελικά, το μόνο επιχείρημά της. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει πράγματι ότι η αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια θα δώσει στο παιδί το υγιές και σωστό περιβάλλον ανατροφής. Ποια πρότυπα θα αποκομίζει το παιδί;

Οι σοβαρές ενστάσεις μας δεν είναι προσωπικές αλλά προέρχονται από σοβαρές μελέτες επιστημόνων που μελέτησαν συμπεριφορές παιδιών που είχαν ζήσει σε τέτοια περιβάλλοντα και παρουσίαζαν όμοιες και σοβαρά ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα.

Μια από τις πάμπολλες μαρτυρίες: «Ευάλωτα παιδιά χρειάζονται τόσο έναν πατέρα όσο και μια μητέρα για την αγάπη και την προστασία τους. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία κοινωνικού πειραματισμού από ναρκισσιστικά απαιτητικά άτομα που επιδιώκουν τη σεξουαλική ικανοποίησή τους και τις ταυτότητές τους έξω από την παραδοσιακή οικογένεια (Reality Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2009  Dawn Stefanowicz)».

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ψεύδεται και υποκρίνεται. Φαίνεται ότι η Ελληνική Κυβέρνηση έλυσε τα σοβαρότατα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών που την ψήφισαν, έλυσε τη φτώχια, την ανεργία, μείωσε τους φόρους, έλυσε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της και απέμεινε να επιλύσει η ανάδοχη τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια.

Άραγε αυτή η Κυβέρνηση με το έντονο δημοκρατικό αίσθημα που την διακατέχει θα μπει στο κόπο να ρωτήσει αυτά τα παιδιά αν θέλουν να μεγαλώσουν ανάμεσα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι; Μας λέει ότι είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι Ευρωπαίος πολίτης; Πρέπει δηλαδή να ξεχάσουμε τα ήθη και τα έθιμά μας και να εκφυλίσουμε την Ελληνική κοινωνία;

Η Ελληνική Κυβέρνηση πλέον μας δείχνει με τις πράξεις της ότι είναι εναντίον της πλειοψηφίας των ελληνικών οικογενειών. Αδιαφορεί για τις 500.000 Έλληνες νέους που έφυγαν στο εξωτερικό. Αδιαφορεί για την επιβίωση της Ελληνικής οικογένειας.

Να το γνωρίζουν όλοι της συγκυβέρνησης αλλά και όσοι αδιαφορούν για τις διαχρονικές αξίες της ελληνικής οικογένειας: Δεν ξεχνούμε. Οι εκλογές είναι κοντά.

Αξιότιμοι κ.κ. εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού στο Εθνικό Κοινοβούλιο, δεν μπορεί το κομματικό συμφέρον και οι ιδεοληψίες να είναι πάνω από την ελληνική οικογένεια και το μέλλον της πατρίδος μας.
 
Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων
 

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή