Οι Ηπειρώτες Τρικάλων χόρεψαν και αντάλλαξαν ευχές

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων, σε ξενοδοχείο της πόλης, η οποία αποδείχθηκε μικρή να φιλοξενήσει το πλήθος κόσμου που προσήλθε.

Μέσα σε μια χαρούμενη, ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, Ηπειρώτες και Τρικαλινοί, βρήκαν μια καλή ευκαιρία συνεύρεσης, επαφής και διασκέδασης μεταξύ τους.

Η αθρόα προσέλευση μελών και φίλων του συλλόγου Ηπειρωτών (κυριολεκτικά δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο), ήταν μια ακόμα επιβράβευση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, που με την παρουσία του, έχει σφραγίσει σημαντικές δράσεις στο νομό.

Ικανοποιημένη αλλά και συγκινημένη για την αποδοχή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκη Χύτα, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε το νέο έτος να αποτελέσει αφετηρία μιας νέας εποχής και να φέρει υγεία σε όλους, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό όλων.

Υποσχέθηκε δε, πως η ίδια και το Δ.Σ. θα συνεχίσουν να παίρνουν πρωτοβουλίες για τη διάσωση και ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης της Ηπείρου, που είναι το απόσταγμα των γενεών.

Επίσης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, λέγοντας πως «αποτελεί πηγή πνευματικής καθοδήγησης και πως το δύσκολο πνευματικό έργο, το οποίο επιτελεί καθημερινά, να επιφέρει πολύτιμους πνευματικούς καρπούς σε όλους εμάς».

Ο Σεβασμιότατος, ως νέο μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών, δεδομένου ότι κατάγεται από το Θεσπρωτικό της Πρέβεζας, ευχαρίστησε την Πρόεδρο και το Δ.Σ., ζητώντας τους χαρακτηριστικά να συνεχίσουν να διατηρούν «την παράδοση, τα πλούσια ήθη και έθιμα της Ηπείρου, της Ελλάδας και των Τρικάλων, της νέας πατρίδας που σας δέχτηκε με αγάπη», ευλογώντας στη συνέχεια τη
Βασιλόπιτα.

Το φλουρί της πίτας, αντιστοιχούσε σε ένα λευκόχρυσο σταυρό, το οποίο κέρδισε ο πρώην αντιδήμαρχος Δημοσθένης Μάντζαρης.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή