Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι παλαίμαχοι ΑΟΤ-ΑΕΚ έπαιξαν για την «Αρωγή» παρουσία Θωμά Μαύρου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων, συναντήθηκαν οι ομάδες παλαιμάχων του Α Ο Τρίκαλα και της ΑΕΚ και αγωνίστηκαν για καλό σκοπό.

Παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ και του ΑΟΤ, βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο και έδειξαν ότι παρά τα χρόνια τους η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Το πιο σημαντικό απ’ όλο είναι ότι οι ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο για το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή». Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγάλο κέρδος αυτού του φιλικού. Ενώ σημαντική στιγμή ήταν και η παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου, του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής και από τους Τρικαλινούς αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ  . Στην εκδήλωση βρέθηκαν φορείς του νομού Τρικάλων , ενώ απονεμήθηκαν  αναμνηστικές πλακέτες σε πολλούς πρωταγωνιστές των δύο ομάδων. Ακολούθησε ο φιλικός αγώνας όπου η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον ΑΟΤ. Δύο γκολ σημείωσε ο Λάμπρος Γεωργιάδης και ένα ο Χουλιάρας.

Παλαίμαχοι  Τρίκαλα: Ζαφείρης, Βαγενάς, Πρεκατές, Μιχαήλ, Μπακάλης, Πάτρας, Λαγάρας, Ζαβλανός, Πιάζας, Καλαντζής, Θεοδοσιάδης.

Έπαιξαν και οι Καραγκούνης, Κουτσάγιας, Χατζής, Τσιαφίτσας, Ζήκος, Καραφώτης, Τσικρικάς, Μπουλούτσος, Μακρής, Κολώνας, Γκουλίτος, Δημητρίου.

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Σεραφείδης, Ζαχαριάδης, Αρδίζογλου, Μαυροδήμος, Μουρίκης, Ρούσεφ, Δαδίτσος, Παραπραστανίτης, Κακούσιος, Γεωργιάδης, Χουλιάρας.

Έπαιξαν και οι Παπαθεοδώρου, Σεβαστόπουλος.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή