Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι τοπικές κοινωνίες έχουν τον λόγο

Να λοιπόν που η Μακεδονία δεν "ξεχάστηκε", ούτε σε δέκα, ούτε σε είκοσι  χρόνια, και ούτε ποτέ  θα "ξεχαστεί", όσα χρόνια και αν περάσουν.

Να λοιπόν που αποκαλύπτεται με τον πιο απροκάλυπτο και αφτιασίδωτο τρόπο, το αποκρουστικό πρόσωπο των κατά καιρούς "διαπραγματευτών".

Να λοιπόν που το Έθνος μας δείχνει πως εξακολουθεί να "αναπνέει", διαδηλώνοντας σε δρόμους και πλατείες την αντίθεση του σε όλους αυτούς που αγνοούν την θέληση του, να μην ξεπουληθεί το όνομα της Μακεδονίας μας.

Όλους αυτούς που αρνούνται έστω και ένα δημοψήφισμα, φοβούμενοι προφανώς το αποτέλεσμα. Όλους αυτούς που μετρούν με κοινοβουλευτικές "αλχημείες" το πως θα περάσουν  αυτή την "συμφωνία" από την βουλή.

Όλους αυτούς, που ξεστομίζουν ύβρεις και υποτιμητικά σχόλια για τον "απλό" κόσμο που διαμαρτύρεται, και μιλούν για "όχλους" και "ακραίους". Όλους αυτούς που "διαφωνούν", αλλά θα "εφαρμόσουν" την "συμφωνία" αν περάσει από την βουλή.

Οι τοπικές κοινωνίες έχουν πλέον τον λόγο.

Οι τοπικές κοινωνίες που σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, διαδηλώνουν σε καθημερινή βάση, και αυτές τις τοπικές κοινωνίες, είναι που ένα ολόκληρο σύστημα φοβάται.

Γιατί για πρώτη φορά, οι πολίτες είναι μπροστά από τους (όποιους) κυβερνώντες. Οι ίδιοι πολίτες που χρόνια τώρα βιώνουν τις μνημονιακές πολιτικές, και που αντιδρούν πλέον, όχι μόνο για την απώλεια της προσωπικής τους αξιοπρέπειας, αλλά και για την επιχειρούμενη απώλεια και της Εθνικής τους αξιοπρέπειας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χαιρετίζει το αυριανό συλλαλητήριο που θα γίνει στην πόλη μας για την Μακεδονία μας, και καλεί τους πολίτες της πόλης και του νομού, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ, πέρα από τις οποιεσδήποτε μεγάλες η μικρές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές,  και με μια Ελληνική σημαία στο χέρι, να συμμετάσχουν στην αυριανή εκδήλωση. Η τιμή της σημαίας και της Πατρίδας, είναι πάνω από όλα.

Υ.Γ Ας μην βιαστούν οι διάφοροι καλοθελητές να μιλήσουν για "παρουσία ακραίων στοιχείων" κλπ.

Το Κίνημά μας, ουδέποτε έβαλε ένα Εθνικό θέμα στην πολιτική ζυγαριά. Αυτό είναι προνόμιο άλλων.

Εμείς ούτε διοργανώνουμε κάτι (θα το ανακοινώναμε δημόσια άλλωστε), αλλά ούτε και έχουμε ταπεινά και πεζά κίνητρα για να επιζητούμε πολιτικά οφέλη, από ένα τέτοιο θέμα.

Αυτά να αναζητηθούν επίσης αλλού.
 
Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή