Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όλα είναι ένα μεγάλο θεαθήναι

Γράφει ο Γιάννης Τζίκας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Στη διαρκή προσπάθεια διαχείρισης της σιωπής και του λόγου μου, στη παρούσα συγκυρία κρίνω ότι οφείλω να διαλέξω το δεύτερο.

1ο βαγόνι. Όταν μια τραγωδία έχει προαναγγελθεί, τότε μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα.

2o βαγόνι. Όταν κύριε πολιτικά υφιστάμενε δηλώνετε ότι αναλαμβάνετε την αντικειμενική ευθύνη, τότε πάτε κατευθείαν στο σπίτι σας. Η υπερφίαλη περιφορά ένθεν κακείθεν της ηχηρής συνεπωνυμίας σας, πρέπει να λάβει ένα εξίσου ηχηρό τέλος.

3o βαγόνι. Όταν κύριε πολιτικά προϊστάμενε παίρνετε την εξουσία με αιχμή του δόρατος το επιτελικό κράτος και τον ορθολογισμό της Δημόσιας Διοίκησης, η ευθύνη γίνεται ξεκάθαρα υποκειμενική.

4o βαγόνι. Όταν δεν προστατεύετε τα βασικά κοινωνικά αγαθά του λαού σας, τότε δεν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν.

5o βαγόνι. Όταν υποκλέπτετε την ιδιωτικότητα ¨φίλων¨ και εχθρών και δεν μπορείτε να διασφαλίσετε εν έτει 2023 τη διαδρομή ενός τρένου, τότε η παθογένεια και η ανικανότητα στοιχειώνουν τη χώρα μας.

… Όταν κυρίες και κύριοι διεκδικητές της μικρής ή μεγαλύτερης εξουσίας του τόπου σας, ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων, αρχίσετε πάλι, σα να μη συμβαίνει τίποτα, να σουλατσάρετε ακατάσχετα την ματαιοδοξία σας πληρώνοντας αδρά βεβαίως το αντάλλαγμα, τότε όλα είναι ένα μεγάλο θεαθήναι.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή