Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όλα έτοιμα για τις κάλπες στο ν. Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε από την Πέμπτη η διαδικασία αποστολής του εκλογικού υλικού από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στους Δήμους και μέχρι απόψε το βράδυ οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν προθεσμία να παραλάβουν τους εκλογικούς σάκους.

Σε περίπτωση που κάποιος δικαστικός αντιπρόσωπος δεν εμφανιστεί, υπάρχουν και αναπληρωματικοί και έτσι δεν αναμένονται προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr στις αυριανές εκλογές συμμετέχουν 24 κόμματα, καθώς δύο δεν έστειλαν ψηφοδέλτια. Πρόκειται για το «Παναθηναϊκό Κίνημα, το οποίο λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν έστειλε τα ψηφοδέλτια, καθώς και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Ελλάδας Τ.Ρ.Α.Μ.Π..

Όπως μας αναφέρει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Τρικάλων Φώτης Κούκος από νωρίς το πρωί της Κυριακής η ΠΕ Τρικάλων θα βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να κυλήσουν ομαλά και να αντιμετωπιστεί άμεσα όποιο πρόβλημα κι αν προκύψει.

Ως γνωστόν, οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 7 το απόγευμα, ενώ η βασική διαφορά στην εκλογική αυτή διαδικασία είναι ότι δεν βάζουμε σταυρό.

Ζητούμενο η συμμετοχή

Στις κάλπες της 21 Μαΐου στο ν. Τρικάλων, από τους 144.313 εγγεγραμμένους, στις κάλπες είχαν προσέλθει οι 87.404 με το ποσοστό συμμετοχής να φτάνει στο 60.57%.

Και στην αυριανή εκλογική διαδικασία ζητούμενο παραμένει η συμμετοχή καθώς θα κριθούν πολλά.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή