Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όλοι γιορτάζουν σήμερα στο Petridi ‘s Pastry Boulangerie!

Μέρα για να γλυκαθείτε και να χαρείτε, είτε μαζί με το ταίρι σας είτε με τον εαυτό σας

14 Φλεβάρη σήμερα, a.k.a. Μέρα των Ερωτευμένων, και, όπως είθισται, τα πάντα «θα φορεθούν» σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου.

Απαραίτητα για να βγει πέρα η μέρα ωστόσο κρίνουμε πως είναι τα γλυκά!

Για ερωτευμένους ή μη, δεσμευμένους, ελεύθερους, χωρισμένους, αλλά και καψούρηδες, ο απόλυτος προορισμός για φέτος είναι ένας! Ζαχαροπλαστείο Petridi ‘s Pastry Boulangerie!

Οι αδελφές Ελένη και Βάσω Πετρίδη, έχοντας εμπειρία χρόνων λόγω του οικογενειακού αρτοζαχαροπλαστείου που διατηρούν στην Παναγία Καλαμπάκας, κάνανε πρόσφατα το δικό τους επιχειρηματικό άνοιγμα στην πόλη των Τρικάλων και ήδη έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές!

Στον υπέροχο χώρο που ετοίμασαν, πάνω στην οδό Καλαμπάκας στην Πράσινη Γωνιά, προσφέρουν μια ποικιλία από αρτοπαρασκευάσματα και γλυκά, με προτάσεις και συνταγές που θα σε τρελάνουν.

Στο φλέγον (κυριολεκτικά λόγω ημέρας) θέμα μας όμως, για την Ημέρα των Ερωτευμένων ειδικά, τα κορίτσια βάλανε για άλλη μια φορά περίσσια φαντασία και τέχνη και μας παρουσιάζουν μια τεράστια ποικιλία σε λιχουδιές και γλυκάκια.

Γεύσεις πραγματικά μοναδικές και εμφάνιση να μην θέλεις να το φας μην τυχόν και το χαλάσεις… Σε κόκκινες, και όχι μόνο αποχρώσεις!

Είναι σε σημείο βολικό για να παρκάρεις και να βρεις στα γρήγορα το δώρο που ξέχασες να πάρεις! Ή και για να γεμίζεις άμεσα, αποτελεσματικά και υπέροχα το «κενό» με θεϊκές λιχουδιές!

Για κάθε γούστο, σε κάθε γεύση, για κάθε διάθεση που μπορεί να έχετε σήμερα, μια επίσκεψη στο Petridi ‘s Pastry Boulangerie μόνο αγάπη μπορεί να σας γεμίσει!

Χρόνια πολλά και γλυκά ερωτευμενάκια! <3

Μπορείτε να τους βρείτε:

Καλαμπάκας 76, Τρίκαλα, 42100

Τηλ.: 24310 77677

Instagram: petridis_pastry_boulangerie

Facebook: Petridi’s Pastry Boulangerie

E: [email protected]

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή