ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ … ΚΑΛΠΕΣ …!

Οι πολίτες αυτής της χώρας, ανεξάρτητα από την πολιτική ή κομματική τους τοποθέτηση, αντιλαμβάνονται πως οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι πολύ καθοριστικές για όλους και φυσικά για την πατρίδα μας.
 
Πολλές σκέψεις στριφογυρίζουν στο μυαλό τους για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον. Αγωνιούν για την πορεία της Ελλάδας. Βασανίζονται για τον τρόπο που θα διαλέξουν οι πολίτες, προκειμένου να σχηματισθεί μια Κυβέρνηση χωρίς να επαναλάβει τα τραγικά λάθη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
Θέλει ο Λαός, η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, να είναι αυτοδύναμη, ώστε να χαράξει και να ακολουθήσει μέτρα, που θα βγάλουν οριστικά και αμετάκλητα την οικονομία από την κρίση.
 
Παρά την αγωνία της κοινωνίας, μια εβδομάδα πριν στηθούν οι κάλπες, όλα δείχνουν, πως είναι προβλέψιμα. Οι δημοσκοπήσεις είναι οι αψευδείς μάρτυρες της μεγάλης ανατροπής.
 
Άσχετα με το τι υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που επί πέντε χρόνια κυβερνούσε χωρίς πυξίδα και χωρίς ικανούς ανθρώπους, η κοινή γνώμη συμφωνεί με τις κοινωνικές μετρήσεις και περιμένει να δει μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κινείται, όπως αυτός έχει προγραμματίσει.
 
Μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία ανοίγει τον δρόμο σε μια Ελλάδα, που θα μπει ξανά στις συνθήκες της κανονικότητας.
 
Η ήρεμη και ίσως υποτονική προεκλογική περίοδος συσπείρωσε πολλές ομάδες και επανέφερε στη Ν.Δ., όλους εκείνους, που είχαν χαράξει διαφορετικό πολιτικό δρόμο, απογοητευμένοι από τις λανθασμένες επιλογές των κυβερνώντων.
 
Η αυτοδυναμία, που είναι σίγουρη, είναι Εθνική ανάγκη, προκειμένου να επιτευχθεί μία ισχυρή ανάπτυξη. Όπως ανάγκη είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, για μια σύγχρονη και προοδευτική Ελλάδα.
 
Ο Πρωθυπουργός, χωρίς στρατηγική μοιάζει εγκλωβισμένος στον αντιπολιτευόμενο εαυτό του. Πράγματι ο Τσίπρας αντιμετωπίζει μια κρίση πολιτικής ταυτότητας.
 
Την επομένη των εκλογών θα παρουσιαστούν τα μεγάλα υπαρξιακά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η απουσία πολιτικής πρότασης, με τις συνεχιζόμενες παλινδρομήσεις.
 
Τα έργα και οι ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν το μεγάλο του Βατερλό.
 
Η καταστροφή στο Μάτι και την Μάνδρα έδειξαν πως ήταν όλοι τους μαθητευόμενοι … μάγοι. Οι διώξεις κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος ήταν πρωτόγνωρες. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας ήταν η μεγάλη προδοσία και η καταστροφή της οικονομίας ήταν πρωτοφανής. Η δε εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης ήταν το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας.
 
Ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα μεγάλα λάθη και για την δημιουργία Συριζαϊκού … κράτους. Να φύγουν οι κηφήνες για να ανασάνει η κοινωνία.
 
Την Δευτέρα, μετά τις εκλογές, ο εκλογικός χάρτης θα έχει αλλάξει ριζικά και οι πολιτικές συνθήκες θα είναι πολύ διαφορετικές.
 
Η αποχή δεν είναι επιλογή. Οι πολίτες οφείλουν και πρέπει να αφήσουν … τα μπάνια του Λαού και να προσέλθουν στις κάλπες. Έτσι πρέπει να πάρουν την τύχη της Ελλάδας στα χέρια τους.
 
Απαιτείται μαζική κάθοδος στις κάλπες χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις.
 
Το παλαιό και φαύλο πολιτικό σύστημα πρέπει να φύγει, χωρίς συγκρούσεις και με εμφανή τα σημάδια του πολιτικού πολιτισμού.
 
Όλοι, λοιπόν, στις κάλπες. Για να δώσουμε ουσία και περιεχόμενο στη νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Η πολιτική παρακμή σταματά στις 7 Ιουλίου 2019 …
 
 
Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής Τρικάλων


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή