Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Πύλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στον Δήμο Πύλης, για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Στην όλη αυτή διοργάνωση συμμετείχαν ο Δήμος Πύλης, οι Διευθυντές του Λυκείου Γυμνασίου Πύλης, ο Ο.Π.Ο. Πύλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης και Εθελοντές.

Συγκεκριμένα τπ απόγευμα της Παρασκευή στο Κέντρο της Πύλης αρχές της Ερμού, τα παιδιά άρχισαν τις δράσεις τους ζωγραφίζοντας με διάφορα χρώματα πάντα με περιεχόμενο την Κινητικότητα, με τα έργα τους βασισμένα στην δική τους έμπνευση με εξαιρετική αποδοτικότητα.

Πριν έγινε η διάθεση του Δημόσιου Χώρου με απαγόρευση της κυκλοφορίας Αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Τρικάλων Άρτας μέχρι αργά την νύκτα.

Μετά το πέρας των εργασιών των παιδιών τα έργα τους αναρτήθηκαν κατά μήκος της Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας, συμπληρώνοντας με τον καλλίτερο τρόπο την όλη ατμόσφαιρα της όμορφης γιορτής, περνώντας τα ηχηρά μηνύματα σε όλους 1) Επιλέγω την Φύση 2) Επιλέγω, Αλλάζω Συνδυάζω πάω Σχολείο χωρίς Αυτοκίνητο. 3) Καθαρή Μετακίνηση -Καθαρή Πόλη 4) Έξυπνη Κινητικότητα -Ισχυρή Οικονομία.
Ακολούθησε η εκκίνηση της Ποδηλατοβόλτας και της πεζοπορίας από το σιντριβάνι με την συμμετοχή πολλών παιδιών, υπό την συνοδεία των μελών του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης, που κάλυψαν για μια ώρα περίπου την διαδρομή στους δρόμους της Πύλης δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Η αυλαία των εκδηλώσεων έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο με την μεγαλειώδη Συναυλία στο Κέντρο της Πύλης, από το Μουσικό Συγκρότημα που έπαιξε μοντέρνα ροκ τραγούδια του Ελληνικού ρεπερτορίου που την παρακολούθησε αρκετός κόσμος και το απάρτιζαν ο Χάρης Καραμπέρης, Νάσια Κρανιά (τραγούδι), Δημήτρης Λατσάρας (κόντρα μπάσο), Ερνέστο Λούκας (ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Βαλδούμας (πλήκτρα) και Στέργιος Χάτος (ντραμς).

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή