Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολυμπιακός: Sold out το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης»

Οργισμένα αντέδρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επιλογή των Ιταλών διαιτητών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (22/10, 19:30) τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Super League.

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων».

Οργισμένα αντέδρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επιλογή των Ιταλών διαιτητών

Οργισμένα αντέδρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επιλογή των Ιταλών διαιτητών που θα σφυρίξουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» εκφράζουν την οργή τους και κάνουν λόγο για πρωτοφανή πρόκληση «που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας», ενώ ακόμα μία φορά επιτίθενται σε Μάνταλο και Μπαλτάκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν από τον Ολυμπιακό:

«Μια ακόμα πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση – πρόκληση που ναρκοθετεί το ντέρμπι, ο Μάνταλος και η συμμορία όρισαν VAR τον Ιταλό Πιτσινίνι που ήταν VAR στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ με τα διαιτητικά εγκλήματα!

Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής!

Ο αρχιδιαιτητής Μάνταλος όρισε παρανόμως και παρατύπως για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και έναν διαιτητή Β κατηγορίας, ούτε ελίτ, ούτε Α κατηγορίας και μάλιστα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του και όχι κάποιον ταλαντούχο σε ανοδική πορεία.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρόκληση για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον κόπο των αθλητών μας είναι ασύμμετρη και μη αποδεκτή.

Για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του ελληνικού ποδοσφαίρου

Υγ.: Για την πρόσληψη του άνεργου από το 2019 Φρόιντφελντ που έγινε απλά για να έχουν οι ορισμοί την υπογραφή του, παρά το ότι οι διαιτητές επελέγησαν και πάλι από τον Μάνταλο, έχουμε ήδη τοποθετηθεί. Άλλωστε η ΕΠΟ σε μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία τον ανακοίνωσε πριν από το ντέρμπι, ενώ ούτε ο ίδιος ούτε το… τροχόσπιτό του έχουν εμφανιστεί κάπου στη χώρα μας…».

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή