Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομιλία Δρ. Θάνου Ασκητή στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Στο επίκεντρο η «Εγωπάθεια στη συντροφική σχέση»

Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 6 το απόγευμα η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας θα φιλοξενήσει τον Δρ. Θάνο Ασκητή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Εγωπάθεια στη συντροφική σχέση». Ο κ. Ασκητής θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το γάμο, τη ψυχική υγεία και σεξουαλική συμπεριφορά του σύγχρονου ανθρώπου.

Μετά το τέλος της ομιλίας, θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών με το κοινό σχετικά με το θέμα.

O Δρ. Θάνος Ε. Ασκητής είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθη-νών, ειδικευόμενος στην Νευρολογία και την Ψυχιατρική. Έχει εκπαιδευτεί ως θεραπευτής των διαπροσωπικών σχέσεων και της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Είναι διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (E.U.C) στον τομέα Κοινωνικής Ψυχιατρικής. Διατελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και Διεθνές μέλος της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (APA). Επιπλέον, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ιατρικής Σεξολογικής Εταιρείας (ESSM) και της Διεθνούς Ιατρικής Σεξο-λογικής Εταιρείας (ISSM). Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας από το 1994 έως και σήμερα, ασκώντας ενεργά την κλινική Ψυχιατρική.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή