Ομιλίες και παρουσίαση βιβλίου στο πλαίσιο της Startup Europe Week

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας συμμετέχει η πόλη της Λάρισας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» (28ης Οκτωβρίου 9 – είσοδος από οδό Μιχ. Χαδέλη – πάροδος κάθετη στην Κούμα), από τις 5:30μ.μ. έως και τις 8μ.μ.
 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
 
• Δ. Γάτος από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για τους τρόπους χρημα-τοδότησης
• Λ. Κοντός από την IN4CAPITAL (Πλατφόρμα Διασύνδεσης Επενδυτών)
• Γ. Τζαμτζής εκπρόσωπος του Δικτύου ΠΡΑΞΗ για τις υπηρεσίες υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας
 
Ακόμη, θα παρουσιασθούν οι εμπειρίες και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι κκ. Α. Δασκαλόπουλος για την Billagi – Sustainable Luxury και Β. Δήμτσας για την Love – Adapt – Learn στον δρόμο προς την επιτυχία.
 
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, στις 8μ.μ. θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του επι-χειρηματία Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο «Startups – Από την ιδέα, στην παγκό-σμια αγορά», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φερενίκη. 
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας, ο εκδότης κ. Χρήστος Ζαμπούνης, ο Περι-φερειάρχης Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστός και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Ντα-βέλης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.
 
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. 
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ (προαιρετικά).


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή