Ομιλητής στην αναπτυξιακή ημερίδα της ΝΔ στην Κέρκυρα ο Κώστας Σκρέκας

Μεταξύ των βασικών ομιιλητών της ημερίδας «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης»  της ΝΔ  στην Κέρκυρα, παρουσία του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν  ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.

«Σήμερα στην Κέρκυρα εξελίσσεται ένα περιβαλλοντικό και οικονομικό έγκλημα με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα έγκλημα με τραγικές προεκτάσεις στον τουρισμό αλλά και στην υγιεινή και ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών» τόνισε ο κ. Σκρέκας και πρόσθεσε «η Κέρκυρα σήμερα, στην έναρξη της τουριστικής περιόδου βουλιάζει από τα σκουπίδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα που ακύρωσε, με πανηγυρισμούς, την κατασκευή του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης αποριμμάτων, που είχε σχεδιάσει  με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικου Τομέα (ΣΔΙΤ) η προηγούμενη κυβέρνηση.  

Τώρα που οι κάτοικοι της Κέρκυρας πνίγονται από  τα βουνά σκουπιδιών και την αφόρητη δυσοσμία τους, τώρα καταλαβαίνουν τα αποτέλεσματα της κοροϊδίας του κ. Τσίπρα και αγανακτούν».

Ο Τομεάρχης, επισήμανε ότι «επειδή κάτι ανάλογο συμβαίνει σε εθνικό επίπεδο, για αυτό ζητάμε να φύγει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γλιτώσει η Ελλάδα από τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο».

Ο κ. Σκρέκας περιέγραψε το πρόγραμμα της Ν.Δ. , λέγοντας πως «θεμελιώνει τρόπους ολοκληρωμένης διαχείρισης των αποριμμάτων όπως η διαλογή στην πηγή, η ανακύκλωση, η κοσμποστοποίηση και η παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων για την βαριά βιομηχανία» και τόνισε πως «το ζητούμενο για την Ελλάδα είναι η προσέλκυση Τουρισμού υψηλού επιπέδου και γι αυτό χρειάζονται καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες.

Άρα χρειάζονται σοβαρές επενδύσεις που θα υποστηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες, όπως δρόμοι, λιμάνια, και αεροδρόμια με αξιοποίηση των χρημάτων του ΕΣΠΑ που σήμερα λιμνάζουν αναξιοποίητα, αλλά και του ιδιωτικών κεφαλαίων που σήμερα φεύγουν προς άλλους προορισμούς εξαιτίας της υπέρογκης φορολόγησης».
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή