Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Ανατροπή στην υπόθεση της νεαρής μητέρας που άλλαξε την κατάθεσή της μετά την αναπαράσταση στο σημείο του τραγικού συμβάντος.

Ομολόγησε την ενοχή της η μητέρα του 11μηνου βρέφους που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα. Η 29χρονη είχε συλληφθεί ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του μωρού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μόλις έφτασε στο σημείο της αναπαράστασης (09/01) δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της και ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι ισχυριζόμενη βέβαια παράλληλα ότι το βρέφος είναι ακόμη ζωντανό.

Γύρω στις 10 το πρωί, η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό, στα παγωμένα νερά του, το μικρό κοριτσάκι.

Στην απολογία της, η 29χρονη είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία διώκεται, υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε το φράγμα αφήνοντας το βρέφος να παίξει στην τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας.

Στο σημείο της αναπαράστασης βρέθηκε δικαστικός λειτουργός ενώ η διαδικασία βιντεοσκοπήθηκε από αστυνομικό.

Η κατηγορούμενη μητέρα μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η ίδια είχε υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, εξέταση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα μεταχθεί στις φυλακές στο πλαίσιο της προσωρινής κράτησης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή