Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οπαδικό μαχαίρωμα στα Πετράλωνα – Έδειραν και γιατρό

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στα Πετράλωνα, με ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού να ξυλοκοπούν και να μαχαιρώνουν στα πλευρά οπαδό του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από φίλους του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου το περιστατικό είχε και συνέχεια.

Ο οπαδός των ερυθρολεύκων φέρεται να μπήκε σε καφενείο, με σκοπό να αποφύγει τους κυνηγούς του, αλλά εκείνοι τον εντόπισαν και τον τραυμάτισαν, προκαλώντας παράλληλα και υλικές ζημιές στο καφενείο.

Οι φίλοι του τραυματία οπαδού τον μετέφεραν, στην συνέχεια, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου ένα σχόλιο του ειδικευόμενου ιατρού φαίνεται να τους πρόσβαλε. Έτσι, οι ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού τηλεφώνησε σε φίλους τους που περίμεναν με μοτοσικλέτες και κράνη, οι οποίοι εισήλθαν στον χώρο του νοσοκομείου ως 2 συντονισμένες ομάδες και έδειραν τον συγκεκριμένο ιατρό.

Ο γιατρός φέρει τραύματα και μελανιές στο πρόσωπο και πιθανώς σπασμένη μύτη. Ο μαχαιρωμένος οπαδός νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική, ενώ ο γιατρός δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο, για ευνόητους λόγους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή