Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ωραιόκαστρο: Άγνωστοι πετούν…αβγά στα σπίτια των κατοίκων!

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τους τελευταίους μήνες στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης οι επιθέσεις που δέχονται τα σπίτια των κατοίκων από αγνώστους οι οποίοι έχουν την κακιά συνήθεια να πετάνε αβγά κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλαπλασιάστηκαν οι καταγγελίες δημοτών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για ομάδα νεαρών που τις βραδινές ώρες πετάει αβγά στα μπαλκόνια και στα τζάμια κατοικιών!

Μάλιστα, ο σύζυγος μιας εγκύου που βρίσκεται στον έκτο μήνα έφτασε στο σημείο να κάνει μήνυση κατά αγνώστων καθώς η επίθεση που έκαναν στο σπίτι τους τάραξε πολύ την γυναίκα!

Σημειώνεται πως πριν από περίπου τρεις μήνες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν οδηγήσει στο Αστυνομικό Τμήμα, με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, έξι ανήλικους για παρόμοιες επιθέσεις σε οικίες γύρω από το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τη δράση των συγκεκριμένων νεαρών. Σε ένα από αυτά φαίνεται η περίεργη επίθεση με τα αυγά.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή