Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ορατές φθορές στο πέτρινο τοξωτό γεφύρι της Παλαιοκαρυάς

«Να κλείσει άμεσα η πρόσβαση» – Τι καταγγέλλει αναγνώστης

Αναγνώστης, σε καταγγελία προς το Trikalanews.gr αναφέρει τα εξής:

Στέλνω αυτό το e-mail για να τονίσω ότι πρέπει να κλείσει άμεσα η πρόσβαση πάνω στο πέτρινο τοξωτό γεφύρι της Παλαιοκαρυάς και κοντά σε αυτό, γιατί φαίνεται πλέον επικίνδυνο για τους πολυάριθμους επισκέπτες του και επιπλέον χρειάζεται άμεση παρέμβαση επισκευής του γεφυριού.

Από την μέσα πλευρά του γεφυριού – προς την πλευρά του καταρράκτη – έχει δημιουργηθεί μια ανησυχητική τρύπα ακριβώς πάνω από το τόξο της πέτρινης γέφυρας, προφανώς μετά την κακοκαιρία Ντάνιελ.

Μόλις εξασφαλιστεί η ασφάλεια του κόσμου που το επισκέπτεται, θα πρέπει να ακολουθήσει άμεσα ο έλεγχος της στατικότητας και η ταχύτατη επισκευή και αποκατάσταση του γεφυριού της Παλαιοκαρυάς.

Όσον αφορά τα πέτρινα γεφύρια του νομού Τρικάλων, υπάρχει ήδη το άσχημο γεγονός της κατάρρευσης του πέτρινου γεφυριού της Σαρακίνας και θα πρέπει να προλάβουν πριν συμβεί κάτι στο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ας μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο γεφύρι με τον καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα του νομού, με πολυάριθμους επισκέπτες όλο τον χρόνο , που συνεχίζουν να το επισκέπτονται ακόμα και τώρα, παρόλες τις ζημιές που προκλήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γεφυριού και του καταρράκτη από τις πλημμύρες.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

Με εκτίμηση

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή