Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ορεινή» και δυναμική υποψηφιότητα για τον Θεόδωρο Χήρα ο Ηλίας Τσιούνης

Σε μια δυναμική προσθήκη από τα ορεινά του Δήμου Πύλης, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Ηλία Τσιούνη του Παναγιώτη, ο οποίος πλέον εντάσσεται με κάθε επισημότητα στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».

Ο Ηλίας θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος στην Κοινότητα Παχτουρίου – Αετού.

Ο Ηλίας είναι 43 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ ζει και εργάζεται σχεδόν όλο το χρόνο στο Παχτούρι.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του , ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δηλώνω παρών στον αγώνα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης. Το όραμα και οι αξίες του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» ταυτίζονται πλήρως με τα πιστεύω μου. Ο ορεινός όγκος του Δήμου μας και ειδικότερα τα πολύ απομακρυσμένα χωριά μας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα οποία πρέπει να αναδείξουμε και ακολούθως να επιλύσουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να εργαστούμε σκληρά για ένα καλύτερο μέλλον. Το οφείλουμε στους προγόνους μας! Είναι χρέος μας προς τους απογόνους μας».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε πως «Ο Ηλίας ζει και δραστηριοποιείται στο όμορφο Παχτούρι. Γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου του και διαθέτει αστείρευτη θέληση για να προσφέρει στα κοινά. Άνθρωπος εργατικός, φιλότιμος, δραστήριος και κοινωνικά ανήσυχος. Τιμή μας που αισίως αποτελεί στέλεχος του συνδυασμού μας.

Ηλία καλώς όρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή