Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όργιο ρουσφετιού ΣΥΡΙΖΑ: κάνουν προσλήψεις και μετατάξεις στο παρά πέντε

Αποκαλυπτικό είναι αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με το μπαράζ ρουσφετολογικών μετατάξεων στη Βουλή, λίγες ημέρες πριν  ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τις 7 Ιουλίου.

Με ημερομηνία 31 Μαΐου, βρέθηκαν να διορίζονται αρκετοί «φίλοι και γνωστοί» του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι πρώτιστος στόχος της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι η ανακούφιση της μεσαίας τάξης αλλά η… τακτοποίηση ημετέρων εις βάρος όλων των φορολογουμένων.

Στο παρά πέντε της διάλυσης της Βουλής, η κυβέρνηση η οποία μετά τη συντριβή στις ευρωεκλογές βλέπει να έρχεται βαριά ήττα και στις εθνικές εκλογές κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τακτοποιήσει «τα παιδιά της».

Όργιο ρουσφετολογικών τακτοποιήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μετρά δεκάδες προσλήψεις και μετατάξεις.

Στον ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν να συζητούν μόνοι στη Βουλή τις ρουσφετολογικές διατάξεις καθώς όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, πλην του Ποταμιού, αποχώρησαν από κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, δύο στελέχη της Βουλής σε σημαντικές θέσεις κάτω από τον Νίκο Βούτση , φρόντισαν να διορίσουν τις κόρες τους λίγα μόνο 24ωρα πριν η εθνική αντιπροσωπεία διαλυθεί για τις εκλογές.

Οι διορισμοί δημοσιεύτηκαν στο in.gr

Η πρώτη περίπτωση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμα και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είδαν τις τροπολογίες που κατέθεσαν να κόβονται λόγω «ηθικής τάξης» είναι της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής , Βασιλικής Τσακανίκα. Η κόρη της, Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου διορίστηκε στις 31 Μαίου 2019.

Την θυγατέρα της βόλεψε και η προϊσταμένη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Πανταλού στην ίδια υπηρεσία (Ιδρυμα της Βουλής) και την ίδια ημερομηνία. Η Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη , διορίστηκε στο τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις 31 Μαίου.

Την ώρα πάντως που η αρμόδια υπηρεσία της Βουλή πρωτοκολλεί με καταιγιστικούς ρυθμούς της νέες προσλήψεις, στην Ολομέλεια κυβέρνηση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μαλλιά-κουβάρια σε δημόσια θέα για τις τροπολογίες.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή