Όταν η κοροϊδία πάει… κολυμβητήριο

Για μια ακόμη φορά ζούμε το παράλογο της λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Ανοίγει…κλείνει και πάλι κλείνει. Ούτε το «γεφύρι της Άρτας» να ήταν.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του ,που παρουσιάστηκε από τη Δημοτική Αρχή ως το «εμβληματικό» έργο (και στοίχισε αρκετές χιλιάδες Ευρώ στον Τρικαλινό λαό) το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό από τις 31 Ιουλίου. Ως αιτία παρουσιάστηκε η ανάγκη ολοκλήρωσης κάποιων εργασιών που «απέμειναν» από την προηγούμενη παρέμβαση. Όμως 41 μέρες μετά το κλείσιμό του, μόλις χθες… παρουσιάστηκε συνεργείο στο χώρο.

Επομένως το ερώτημα είναι : γιατί τόσο διάστημα το κολυμβητήριο έμεινε κλειστό,τη στιγμή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από αρκετές κατηγορίες πολιτών, συλλόγων,σωματείων( που τόσο πολύ τους ήταν απαραίτητο, ειδικά το διάστημα του καλοκαιριού).Ας μας δώσει μια σοβαρή απάντηση η Δημοτική Αρχή και βεβαίως ας δεσμευτεί για την ημερομηνία επανέναρξης του κολυμβητηρίου.

Φαίνεται ότι το έχει «χούι» η Δημοτική Αρχή του κ. Παπαστεργίου στο όνομα της μελλοντικής παρέμβασης να νεκρώνει τα πάντα.
Έτσι έγινε και με την πισίνα του Αη- Γιώργη,η οποία στην προοπτική να ανακατασκευαστεί παραμένει κλειστή εδώ και πέντε χρόνια.

Καλή η επικοινωνιακή ικανότητα του κ. Δημάρχου και του επιτελείου του, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή