Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αν είναι μια θέση ΑμεΑ να πρέπει να γίνει «ελικοδρόμιο» για να μην καταληφθεί (φωτο)

Η περίπτωση του ΕΟΠΥΥ Τρικάλων είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα

Η μεταφορά των υπηρεσιών στο κέντρο της πόλης στην περιοχή του Δεσποτικού στα Τρίκαλα γέννησε και την ανάγκη για τη δημιουργία θέσης στάθμευσης για ΑμεΑ μιας και καθημερινά εξυπηρετούνται άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η θέση υπήρχε βέβαια στο κτήριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα στην ουσία μιας και όλο και κάποιος στάθμευε μπροστά ή και ακριβώς στο σημείο. Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr χρειάστηκαν αρκετά χέρια μπογιάς για να αποκτήσει όσο πιο απαγορευτικό χρώμα γίνεται και να αποτρέπει τους επίδοξους καταληψίες.

Αλλά ούτε κι αυτό ήταν αρκετό. Κάποιες φορές χρειάστηκαν και έλεγχοι για να απομακρυνθούν αυτοκίνητα που δεν έπρεπε να σταθμεύσουν στο σημείο. Και αφού και πάλι συνεχίστηκε η ίδια τακτική, μπήκε και μια ταμπέλα για να γίνει σαφές ότι ο χώρος ανήκει στον ΕΟΠΥΥ.

Έτσι, από θέση στάθμευσης ΑμεΑ που με μια απλή σηματοδότηση θα μπορούσε να κατοχυρώσει την ταυτότητά της. Έφτασε να θυμίζει ελικοδρόμιο καταφέρνοντας σε μεγάλο βαθμό βέβαια να επιτελέσει τουλάχιστον τον ρόλο της.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή