Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όταν ο Χρήστος Γιαλιάς “πέταξε” δύο παίκτες από το… καράβι – Η ιδιαίτερη προϊστορία του ΑΟ Τρίκαλα στην Ζάκυνθο

Την Κυριακή ο ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνιστεί στη Ζάκυνθο για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’Εθνικής.
Αυτή θα είναι μόλις η 2η φορά που θα βρεθούν οι κυανέρυθροι στο νησί του Ιονίου.
Η πρώτη έχει γραφτεί στην ιστορία καθώς δημιουργήθηκε ένα μυθικό σκηνικό.

Την σεζόν 2015-16 ο ΑΟΤ γνωρίζει την ήττα στη Ζάκυνθο με γκολ του Ναζίμ και ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Χρήστος Γιαλιάς ήταν έξαλλος.
Μάλιστα στο καράβι της επιστροφής στήνεται ένα μυθικό σκηνικό που θα μνημονεύεται για χρόνια καθώς επί της ουσίας ο μεγαλομέτοχος ελαφρύνει το ρόστερ κατά την διάρκεια της επιστροφής.

Ο κ. Γιαλιάς ζητάει να γίνει κλήρωση μεσούσης του Ιουνίου για να αποχωρήσουν δύο ποδοσφαιριστές.
Με συνοπτικές διαδικασίες στήνεται “κληρωτίδα” , αναγράφονται χαρτάκια με τα ονόματα των παικτών και ο πρόεδρος των Τρικάλων διενεργεί κλήρωση στο σαλόνι του καραβιού!

Μάλιστα στα δύο χαρτάκια που “τραβάει” αναγράφονται τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών Βάσκεζ και Αρσενιεβιτς που όλως τυχαίως αποτελούσαν επιλογή του κ. Γιαλιά προς αποχώρηση (σ.σ πιστεύω δεν θα το μάθουμε ποτέ τι έγραφαν τα χαρτάκια και αν τα ονόματα που κληρώθηκαν ήταν του Σέρβου και του Αργεντινού).

Αυτά έγιναν πριν 6 χρόνια και από εκείνη την ομάδα είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το ματς, οι Νιάρος, Ριζογιάννης και Κουσκουνάς (σ.σ για τον οποίο οι φήμες αναφέρουν πως το όνομα του βγήκε πρώτο στην κλήρωση που διενεργήθηκε αλλά ήταν αδύνατο να αποχωρήσει).

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (football league)
Zάκυνθος-ΑΟ Τρίκαλα 1-0
(60΄ Ναζίμ)

Ζάκυνθος (Καραμά) Παπαδόπουλος,Γραικός, Κουρέλλας, Κυριακίδης, Ορφανίδης (92΄Βοσνακίδης), Κάρδαρης (46΄Ν. Πέττας), Ναζίμ, Νίκιτς, Ρ.Πέττας, Κωστούλας (46΄Αποστόλου), Κρολ

ΑΟΤ (Παναγόπουλος) Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Νιάρος, Ζώνας, Ρεπετσάς, Μουμίν, Ριζογιάννης,Στεφάνοβιτς (79΄Βάσκεζ), Γκονζάλες (69′ Χαροντάκης), Δουκάκης (46΄Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή