Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όταν οι νέες ιδέες συναντούν την εμπειρία

Ελπιδοφόρο είναι το γεγονός της συνύπαρξης και συνεργασίας του νέου με το παλιό καθώς εμπνέει και αποτελεί οδηγό στην δύσκολη πορεία αναζήτησης μιας σπίθας φωτός.

""   Ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον Κώστα Σκρέκα ανταλλάσσοντας μεταξύ τους αυθορμητισμό και σοφία αποδεικνύοντας πως νέο και παλιό μπορούν να τα καταφέρουν αν είναι ενωμένα.  Οι νέες ιδέες έρχονται να συναντήσουν την εμπειρία αποτυπώνοντας την δυναμική τάση ανανέωσης που γίνεται στους κόλπους της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα.

""   Επίσης, οι όμορφες παρουσίες που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην διεκπεραίωση των εγκαινίων θύμισαν παλιές καλές εποχές όπου οι κοπέλες είχαν τα ‘’λάβαρα’’ στα χέρια ανεμίζοντάς τα περήφανα και φωνάζοντας συνθήματα για αυτό που πίστευαν πως είναι το σωστό.

   Τέλος, στα εγκαίνια, όπως φαίνεται στην κεντρική φωτογραφία, στην παρέα του φερέλπιδος Χρίστου Λιάπη, ο οποίος συνομιλούσε  με μια όμορφη παρουσία από τα παλιά που διατέλεσε στο παρελθόν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, παρευρέθηκαν και ο Μικέλης Χατζηγάκης με τον «παλιό» Γιώργο Γεωργίου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή