Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ούτε τα φανάρια δεν μπορούμε να συγχρονίσουμε στα Τρίκαλα

Κουμπιά προτεραιότητας που δεν λειτουργούν, πράσινα για πεζούς και αυτοκίνητα και άλλες ιστορίες κυκλοφοριακής επιτυχίας! 

Δεν είναι λίγα τα φανάρια στα Τρίκαλα που δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Και πώς εννοούμε όπως θα έπρεπε: πράσινο για του πεζούς – κόκκινο για τους οδηγούς και αντίστροφα.

Όπως στην περίπτωση των κεντρικών φαναριών στη διασταύρωση των οδών Γαριβάλδη και Όθωνος (στα παλιά ΚΤΕΛ) όπου όπως καταγράφει το Trikalanews.gr οι πεζοί διαπιστώνουν καθώς διέρχονται από τον δρόμο όταν ανάβει πράσινο, ότι δίνεται ταυτόχρονα πράσινο και για τα αυτοκίνητα.

Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή επί της Καρδίτσης, στην γέφυρα, όπου ο χρόνος αναμονής είναι ανισομερώς κατανεμημένος, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση και …νευρική σύμφορη στους οδηγούς.

Το πρόβλημα βέβαια δεν σταματά εκεί. Όπως έχουμε καταγράψει σε αρκετές περιπτώσεις, τα κουμπιά προτεραιότητας σε πολλά φανάρια, (όπως σε αυτά στο λεγόμενο τρίγωνο της Ασκληπιού), δεν λειτουργούν. Απλά και καθημερινά ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί και αυτοματοποιηθεί εδώ και χρόνια στο σύνολό τους.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή