Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Π.Ε. Τρικάλων: «Τεταμένο» το κλίμα στη συνάντηση με την Επιτροπή ανασυγκρότησης Φαρκαδόνας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Αποχώρησαν από τη συζήτηση με τη Χρύσα Ντιντή μέλη της πρωτοβουλίας

Σε «τεταμένο» κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Επιτροπής ανασυγκρότησης της Φαρκαδόνας με την αντιπεριφερειάρχη Χρύσα Ντιντή. Στόχος της συνάντησης ήταν να κατατεθούν τα μείζονα προβλήματα που συνεχίζουν να απασχολούν την περιοχή ως θέματα προς επίλυση.

Τα ζητήματα αυτά βέβαια εκφράζεται ο φόβος και η βεβαιότητα από πολλούς, ότι ήδη έχουν ανοίξει τους ασκούς της φτωχοποίησης της περιοχής με τους νέους να σχεδιάζουν ήδη να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. «Ο κόσμος αισθάνεται μόνος» ήταν το κυρίαρχο που τέθηκε στο τραπέζι της συζήτησης με την κα Ντιντή.

Στο πλαίσιο των απαντήσεων η κα Ντιντή αναφέρθηκε στα επι μέρους ζητήματα όπως η επαναλειτουργία των σχολείων, προτάσσοντας το Νηπιαγωγείο της Φαρκαδόνας που αν και δεν έγκειται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, αναλαμβάνει την αποκατάστασή του βάσει όσων συζητήθηκαν προ ημερών με τον κ. Κουρέτα.

Η ένταση προκλήθηκε κατά τη συζήτηση για τα αναχώματα με μέλη της επιτροπής να κάνουν λόγο για κακοτεχνίες και την κα Ντιντή αφενός να αναφέρεται στο γεγονός ότι πρόκειται για έργα που έγιναν πριν αναλάβει καθήκοντα αφετέρου ότι τα όποια προβλήματα εξετάζονται και προφανώς θα γίνουν παρεμβάσεις μετά το κονδύλι των 80εκ ευρώ που θα εισρεύσει για τον σκοπό αυτή στην Περιφέρεια.

Από τη μία τα προβλήματα από την άλλη οι περιορισμένες αρμοδιότητες ήρθαν και πυροδότησαν τη συζήτηση με μέλη της Επιτροπής να αποχωρούν από το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη.  

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή