Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παγκόσμια διάκριση Καθηγητών του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Στο ενεργητικό του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προστέθηκε μία ακόμα επιτυχία, ίσως η μεγαλύτερη στην ιστορία του.

Σύμφωνα με έγκυρη μελέτη που πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό PLOSBIOLOGY4 Καθηγητές του Τμήματός μας συγκαταλέγονται στο 2% των κορυφαίων ερευνητών-επιστημόνων παγκοσμίως.

Πρόκειται για τον Ομότιμο Καθηγητή κ. Γιάννη Κουτεντάκη, τον Αν. Καθηγητή κ. Αντρέα Φλουρή, την Αν. Καθηγήτρια κα Μαρίνα Παπαστεργίου και τον Καθηγητή κ. Αθανάσιο Παπαϊωάννου, το επιστημονικό έργο των οποίων κρίθηκε ότι συμβάλει σημαντικά στην πρόοδο της επιστήμης παγκοσμίως(πλήρη δεδομένα εδώ: https://data.mendeley.com/datasets/btchxktzyw/2).

Το ως άνω αποτέλεσμα βασίστηκε σε ένα αρχικό σύνολο περίπου 30 εκατομμυρίων ερευνητών-επιστημόνων από όλο τον κόσμο, από το οποίο ένα υποσύνολο περίπου 8 εκατομμυρίων πληρούσαν τα απαιτούμενα κριτήρια και αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της εν λόγω μελέτης.

Να σημειωθεί ότι η εκπροσώπηση του ΤΕΦΑΑ με 4 μέλη στην παγκόσμια κορυφή των ερευνητών-επιστημόνων είναι η πολυπληθέστερη τόσο μεταξύ όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όσο και μεταξύ των υπολοίπων ΤΕΦΑΑ της χώρας.

Από την Γραμματεία του ΤΕΦΑΑ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή