Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας από τον Σύλλογο Γυναικών Ν. Τρικάλων

Με πλούσια δράση, Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων πραγματοποιεί περιοδείες και εκδηλώσεις σε χώρους όπου δρουν και εργάζονται οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου,καθώς επίσης και σε σχολές μαθητείας και κατάρτισης αναδεικνύοντας τόσο το ιστορικό περιεχόμενο της καθιέρωσης της 8ης Μάρτη ως Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, όσο και τη σύνδεσή της  με τις διεκδικήσεις  για τα σύγχρονα δικαιώματα  και τις διεκδικήσεις των γυναικών σήμερα. 
 
Η εμπειρία που συγκεντρώνεται από τις παρεμβάσεις είναι πλούσια και θα αποτυπωθεί με λεπτομέρεια με την ολοκλήρωση των περιοδειών.
 
Η κεντρική εκδήλωση θα  το Σάββατο 16 Μαρτίου ,  στις  6:00 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.
 
Ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε την 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι να δυναμώσουμε το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, τα εργατικά σωματεία, τις ενώσεις αυταπασχολουμένων, τους αγροτικούς και φοιτητικούς συλλόγους, να εντείνουμε την πάλη μας για το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή