Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Παγωνιά» στην Τρικαλινή αγορά

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται αλλά με χαμηλή ανταπόκριση από πλευράς των καταναλωτών

Μέχρι τέλη Φεβρουαρίου η τοπική αγορά των Τρικάλων θα συνεχίσει να κινείται στο ρυθμό των εκπτώσεων. Αυτή τη στιγμή στα περισσότερα καταστήματα της πόλης, οι εκπτώσεις είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρες, πολλές φορές ξεπερνούν και το 60%, ωστόσο η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα χαμηλή με την καταναλωτική δύναμη να έχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρουν στο Trikalanews.gr καταστηματάρχες, παρόλο που έχουν ρίξει τις τιμές στο ναδίρ, ο κόσμος δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα για αγορές πέρα από τα απολύτως απαραίτητα, πολλές φορές ούτε γι’αυτά, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά. Έτσι, οι εποχές που οι αγοραστές εκμεταλλευόταν τις εκπτώσεις για να αγοράσουν όλα όσα θα χρειαστούν μέχρι την επόμενη χρονιά, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το θέμα είναι ότι πλέον, όπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων, έχουν αρχίσει ήδη να παραλαμβάνουν ρούχα παπούτσια κτλ για τη νέα σεζόν της Άνοιξης, χωρίς όμως να έχουν ακόμη πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος των χειμερινών ειδών. Εξαιρούνται σε πολλές περιπτώσεις τα παιδιά είδη που έτσι κι αλλιώς πάντα δίνουν προτεραιότητα οι γονείς καταναλωτές.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή