Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παιδική… «λύπη» στο Πετρωτό Τρικάλων

Ο πιο ευχάριστος χώρος για να παίξουν τα παιδιά εκτός σπιτιού, είναι οι παιδικές χαρές.

Τι γίνεται ,όμως ,με τις παιδικές χαρές οι οποίες χρήζουν άμεσης επιδιόρθωσης καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού;

Μία από αυτές , είναι και η παιδική χαρά στο  Πετρωτό Τρικάλων.

Με επιστολή του προς την εφημερίδα μας, κάτοικος του Πετρωτού  αναφέρεται στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η παιδική χαρά στην περιοχή του ,η οποία, όπως τονίζει, έχει αφεθεί στη μοίρα της, παραθέτοντας και σχετικές φωτογραφίες της.

Η εν λόγω παιδική χαρά αν κρίνουμε από την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται είναι ακατάλληλη για… παιδιά . Η κακή συντήρηση είναι ικανή να δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες για τα παιδιά , διότι όχι μόνο τα παιχνίδια της παιδικής χαράς παρουσιάζουν φθορά από την χρήση και χάνουν την στατικότητά τους, αλλά και οι ίδιοι οι υπαίθριοι χώροι πρέπει να ελέγχονται τακτικά

Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, παρατίθενται παρακάτω φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η εν λόγω παιδική χαρά.

Είναι κρίμα… Κρίμα για τα παιδιά που μένουν κοντά σε αυτή και δεν μπορούν να τη χαρούν.  Όπως γίνεται αντιληπτό, απαιτείται άμεση αποκατάσταση της.

Οι αρμόδιοι οφείλουν να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση της το συντομότερο δυνατό ώστε να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Ας φτιάξουμε επιτέλους το μέλλον που προσδοκούμε για τα παιδιά μας, ξεκινώντας από τα απλά, τα καθημερινά όπως για παράδειγμα το παιχνίδι τους.






Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή