Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παίρνει εξιτήριο ο Τρικαλινός 29χρονος πιλότος του F 16 που έπεσε χθες στη Ψαθούρα

Καλά στην υγεία του ο Παναγιώτης Αποστολάκης

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας νοσηλεύεται από χθες ο Τρικαλινός 29χρονος υποσμηναγός, χειριστής του μαχητικού αεροσκάφους F–16 της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτης Αποστολάκης, το οποίο κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή, κοντά στη νήσο Ψαθούρα.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του και του σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Ο 29χρονος έμεινε στο νοσοκομείο, όπως προβλέπεται, προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σήμερα.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση για τα αίτια του συγκεκριμένου ατυχήματος με την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-16 block 52 plus.

Στα Τρίκαλα, τα συγγενικά του πρόσωπα υποδέχονται με χαρά κάθε θετική είδηση. Όπως πρώτο ανέδειξε το Trikalanews.gr, ο Παναγιώτης Αποστολάκης έχει καταγωγή από την περιοχή μας ενώ στα Τρίκαλα διαμένει και η 92 ετών γιαγιά του, που ανακουφισμένη έμαθε ότι παρά την πτώση του κατάφερε με ψυχραιμία να δράσει και να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε επίσης:

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή