Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παίρνει μορφή η δωρεά τρικαλινού απόδημου στο νέο αθλητικό κέντρο στη Σωτήρα

Νέα επίσκεψη του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, στη δωρεά τρικαλινού για αθλητική εγκατάσταση στη Σωτήρα, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023.

Δίπλα από το υπάρχον αθλητικό κέντρο, που ο Δήμος Τρικκαίων παραχώρησε στον ερασιτέχνη ΑΟΤ, τρικαλινός μετανάστης προσέφερε ποσό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου: 1 γήπεδο 5Χ5, 4 γήπεδα τένις, 2 γήπεδα μπάσκετ, 1 γήπεδο βόλεϊ, 1 εγκατάσταση για πινγκ πονγκ, 1 κλειστή αίθουσα για γυμναστική, δίκτυα, φωτισμός, διαμόρφωση χώρου, περιλαμβάνονται σε ένα ακόμη αθλητικό έργο για την πόλη.

Ακριβώς δίπλα από τα γήπεδα για τα τμήματα υποδομής του ερασιτέχνη ΑΟΤ, στην αρχή του περιπατητικού διαδρόμου και στο πλάι του χώρου αναψυχής, η νέα αυτή αθλητική εγκατάσταση συμπληρώνει το παζλ των αθλητικών υποδομών στην πόλη και δη στα δυτικά της. Ετσι, δίνεται η δυνατότητα αποσυμφόρησης του Αη Γιώργη, ενισχύονται οι αθλητικές δραστηριότητες σε 5 αθλήματα, προσφέρεται επιπλέον χώρος για τους κατοίκους της Σωτήρας, της Λεπτοκαρυάς, της Ράξας. Ο Δήμος Τρικκαίων και η πόλη των Τρικάλων ειδικότερα αποκτούν ένα «μπουκέτο» αθλητικών εγκαταστάσεων για όλους και όλες, που επιδιώκουν να αθληθούν, αξιοποιώντας την ευγενική και ανυστερόβουλη δωρεά του τρικαλινού απόδημου.

Κατά την επίσκεψή του κ. Παπαστεργίου κα παρόντος του αντιδημάρχου Γιώργου Καταβούτα, τα στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Εργων του Δήμου και ο εργολάβος, προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών σε όλα τα επίπεδα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή