Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πακέτα αγάπης» για 4.600 δικαιούχους στην Καρδίτσα

Με μαραθώνια προσπάθεια από τις κοινωνικές δομές του Δήμου έγινε διανομή πόρτα – πόρτα.

Μια μαραθώνια στην κυριολεξία προσπάθεια ολοκληρώνει σήμερα η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, μοιράζοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε 4600 περίπου δικαιούχους.

Η Δημοτική αρχή κατόπιν σχετικών οδηγιών του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου με  επικεφαλής την αντιδήμαρχο ευπαθών  ομάδων κ. Ουρανία Σούφλα και με την καθοριστική συμβολή του αντιδημάρχου διοικητικών υπηρεσιών κ. Αριστ. Σπάνια, κατάφερε μέσα σε διάστημα λίγων 24ωρων να ολοκληρώσει μια πολύ μεγάλη επιχείρηση διανομής τροφίμων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ) καθώς και άλλων προγραμμάτων στήριξης άπορων συμπολιτών μας.

Για να ολοκληρωθεί η διανομή «επιστρατεύτηκαν» οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ και άλλων κοινωνικών δομών του Δήμου που με δημοτικά αυτοκίνητα μοίρασαν πόρτα – πόρτα τα τρόφιμα στους δικαιούχους.

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε και στον τελευταίο δικαιούχο. Περίπου 3.200 πακέτα με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μοιράστηκαν από τους εργαζόμενους του Δήμου στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Άλλα 1400 πακέτα μοιράστηκαν στους δικαιούχους από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Είχαμε βάλει ένα στοίχημα να φτάσει στον κάθε δικαιούχο συμπολίτη μας το «πακέτο της αγάπης» πριν το Πάσχα και το κερδίσαμε. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εργαζομένους του Δήμου, στην Πρόνοια, στο Βοήθεια στο Σπίτι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στα Κέντρα Κοινότητας, στα ΚΔΑΠ που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους και όλες» δήλωσε η αντιδήμαρχος  κ. Ουρ. Σούφλα.

Ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κ. Τ. Σπάνιας δήλωσε: «Οργανώσαμε ένα στόλο 17 αυτοκινήτων με πληρώματα συνολικά 50 εργαζομένων στο Δήμο και πήγαμε από σπίτι σε σπίτι δικαιούχου. Στόχος ήταν να φτάσουμε έγκαιρα παντού και πιστεύω ότι τον πετύχαμε. Ως δημοτική αρχή εκμεταλλευόμαστε και το τελευταίο διαθέσιμο κονδύλι που υπάρχει ώστε να στηρίξουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας».

“Κάναμε το αυτονόητο: Στηρίζουμε συμπολίτες μας που έχουν τη μέγιστη ανάγκη ειδικά αυτές τις ημέρες αγάπης. Θέλω να ευχαριστήσω την αντιδήμαρχο κ. Σούφλα και τον αντιδήμαρχο κ. Σπάνια για την προσπάθεια που κατέβαλαν” λέει ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος και προσθέτει: “Θέλω επίσης να  ευχαριστήσω τους εργαζομένους στις διάφορες δομές του Δήμου που ασχολήθηκαν με τη διανομή. Ξεχωριστά επίσης θέλω ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για το γεγονός ότι μας έδωσε τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ να εξασφαλίσουμε τα προς διανομή τρόφιμα. Εύχομαι σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Όπως επίσης εύχομαι να επιστρέψουμε σύντομα στην γνωστή μας καθημερινότητα”.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή