Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πακιστανός με 70 έτη φυλακή μετέφερε την κοκαΐνη με το ΚΤΕΛ στο Βόλο

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά περίπου 70 χρόνια κάθειρξη έχει στο ποινικό του μητρώο ο 40χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη προχθές το απόγευμα μαζί με ένα 49χρονο Βολιώτη με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το ερώτημα είναι πως κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι προχθές, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, όταν είχε τόσες καταδίκες και ποινές.

Πρόκειται για τους δύο που συνελήφθησαν προχθές, καθώς κατηγορούνται για διακίνηση, εκτός των άλλων και μισού κιλού κοκαίνης.

Ο 40χρονος Πακιστανός έφθασε γύρω στις 2 προχθές το μεσημέρι στον σταθμό των Υπεραστικών Λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μαγνησίας στον Βόλο με δρομολόγιο από την Αθήνα, μεταφέροντας σε πλαστική συσκευασία την κοκαΐνη.

Επιβιβάστηκε αμέσως σε ταξί και κατευθύνθηκε σε σπίτι, στον κεντρικό τομέα της πόλης, όπου φαίνεται πως τον περίμενε ο 49χρονος Βολιώτης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρχε προφορική συμφωνία μεταξύ τους, να δώσει ο ημεδαπός στον αλλοδαπό 25.000 ευρώ, όση και η αξία της κοκαίνης και να την αγοράσει.

Από την πλευρά του ο Πακιστανός φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τί περιλάμβανε η συσκευασία που μετέφερε από την Αθήνα, καθώς του έδωσαν 500 ευρώ και του είπαν να μην την ανοίξει, μέχρι να την παραδώσει στον 49χρονο… Ο 49χρονος έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως από την ποσότητα που θα αγόραζε, θα κρατούσε μόνον 30 γραμμάρια και την υπόλοιπη θα την παρέδιδε…

e-thessalia.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή