Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλαιά στελέχη στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα

Ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΟΔΕ για επανεργοποίηση ενόψει εκλογών

Η «σύναξις» παλαιών εκλεγμένων και υποψηφίων βουλευτών, αυτοδιοικητικών αλλά και στελεχών που συνέδραμαν σημαντικά τα προηγούμενα χρόνια στην κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ στα Τρίκαλα όπως κατέγραψε το trikalanews.gr.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ ) Ιωάννη Κουτσονάσιου παρουσία του τομεάρχη της Θεσσαλίας και Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης κονδυλίων Κώστα Μπαγινέτα.

Ο Ιωάννης Κουτσονάσιος, απηύθυνε θερμό καλωσόρισμα στα στελέχη εξαίροντας τη μέχρι τώρα συμβολή τους, καλώντας και αυτή τη φορά να συνδράμουν με την εμπειρία τους. Από την πλευρά του ο Κώστας Μπαγινέτας αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα κυβερνητική θητεία τονίζοντας ότι ήταν δύσκολη και υπό σημαντικές πιέσεις, εκφράζοντας ωστόσο την βεβαιότητα ότι όλοι θα προσπαθήσουν για την εκλογή από την πρώτη Κυριακή, μην αποκλείοντας βέβαια την πιθανότητα αυτό να μη συμβεί.

Τώρα στα πρόσωπα που παραβρέθηκαν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια που να θεωρούνται «παροπλισμένα» μιας και στην πλειονότητά τους παραμένουν ενεργά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας όπως ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας Θανάσης Ζιώγκος, αλλά και η υποψήφια βουλευτής και εκπαιδευτικός Ζέφη Νικολάου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή