Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Παλεύω για την ειρήνη μ’ ένα τραγούδι…» εκδήλωση αφιέρωμα από το Meteora Wrestling Academy και το Δήμο Τρικκαίων

Την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:15 μ.μ. στην αρχή της οδού Ασκληπιού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιέρωμα στην ΕΙΡΗΝΗ.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Meteora Wrestling Academy μαζί με το Δήμο Τρικκαίων και το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων.

Στο πρώτο μέρος θα γίνει παρουσίαση της «Ιστορίας της Πάλης ανά τους αιώνες» από αθλητές του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Τρίκαλα.

Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει συναυλία αφιερωμένη στην «ειρήνη» με την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσέγα με αναφορά στην επέτειο των 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή και ταυτόχρονα την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του τρικαλινού δημιουργού Αποστόλου Καλδάρα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Λίνος Νίκος – Μπουζούκι, Ρέτος Γιώργος – Μπουζούκι, Αλεξανδρή Χριστίνα – Φλάουτο, Σαμπάνης Μιχάλης – Κλαρινέτο, Μπέλος Δημήτρης – Βιολί, Παππάς Γιώργος – Πλήκτρα, Αλεξανδρής Γιώργος – Ηλ. Κιθάρα, Λάμπας Κώστας – Ηλ. Μπάσο, Χάτος Στέργιος – ντράμς, Ντίνας Γιώργος – κρουστά, Τσέγας Ανδρέας Πιάνο και Πέτσα Ρίτσα – Τραγούδι, Φαλιάγκας Αρης – Τραγούδι

Η εκδήλωση εντάσσεται στο τρίπτυχο αθλητισμός-πολιτισμός-τουρισμός της διοργάνωσης.

Σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αθλητισμού, πολιτισμού και τουρισμού με την ενεργή συμμετοχή των αθλητών σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Για  την οργανωτική επιτροπή του

METEORA WRESTLING ACADEMY

Νίκος Τσιακάρας – Γιάννης Τζίκας

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Αχιλλέας Λέρας 6977649170

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή