Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΜΕ: Προτροπή κινητοποίησης ενόψει ΔΕΘ

Αναχώρηση με Λεωφορεία  από Τρίκαλα 

 Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 2.μ.μ. Πλατεία «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ»

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σαν να μην πέρασε μια μέρα από τις μεγάλες καταστροφές του καλοκαιριού ανεβαίνει ξανά στη Θεσσαλονίκη για να ανεβάσει το ίδιο έργο με τον τίτλο «επιστρο¬φή στην κανονικότητα» ή «τέλος των μνημονίων».

Φτάνει πια με τα ψέματα και τις απάτες τους!!

Η «ανάπτυξη» τους στήνεται πάνω στα αποκαΐδια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Οι πάνω από 700 μνημονιακοί νόμοι είναι εδώ. 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΛΙΓΩΝ

Καλούμε εργατικά σωματεία, συλλόγους-Φορείς του κινήματος να συνεδριάσουν, πάρουν αποφάσεις συμμετοχής  στο μεγάλο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Δ.Ε.Θεσσαλονίκης  Σάββατο 8 Σεπτέμβρη.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο νομό μας να   συμμετέχουν στις 8 Σεπτέμβρη μαζί με το ΠΑΜΕ, δίνοντας τον αγώνα για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, δυναμώνουμε τον διεκδικητικό Αγώνα.

Διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας με την συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδια¬σμούς και επεμβάσεις στην περιοχή.

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ γέμισε όλη την Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια και το Αιγαίο.

ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ

Δε μας ταιριάζει η απογοήτευση η μοιρολατρία!

Έχουμε πλέον την πείρα και είναι πολυετής, δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν. 

Τέρμα πια στα ψέματα κυβέρνησης ΕΕ και των κομμάτων της πλουτοκρατίας.

Στο πλαίσιο της δράσης μπροστά στο συλλαλητήριο για τη ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, το ΠΑΜΕ προγραμματίζει  καθημερινές εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους με εργαζόμενους, συναντήσεις με Δ.Σ. Σωματείων και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Νομού μας.

Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί αύριο  Τρίτη 4 Σεπτέμβρη στις 6.00μ.μ. στο Ε.Κ. Τρικάλων, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι εργατικών σωματείων, Σωματείων και τοπικών Ενώσεων των ΕΒΕ, Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων(μέλος της ΟΓΕ), Συνταξιουχικά Σωματεία, εκπρόσωποι Ομοσπονδίας και Αγροτικών Συλλόγων  του Νομού μας. 

Θα παρουσιάσουν το κοινό  πλαίσιο συμμετοχής στο αγωνιστικό Συλλαλητήριο του εργατικού κινήματος ενόψει της Δ.Ε.Θεσσαλονίκης στις 8 Σεπτέμβρη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή