Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τις μεταγραφές;

Πρόσφατα, ο Νίκος Νταμπίζας πραγματοποίησε ταξίδι στο Εδιμβούργο της Σκωτίας για να δει από κοντά δύο παίκτες που ενδιαφέρεται να πάρει ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για τον διεθνή στόπερ της Χαρτς, Αρνό Τζουμ από το Καμερούν και για τον Σκωτσέζο εξτρέμ της Σέλτικ Γλασκώβης, Μίκι Τζόνστον, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό Κυπέλλου της Σκωτίας στις 25 Μαΐου. Μάλιστα ο Τζόνσον ήταν εκείνος που πέτυχε τα δύο νικηφόρα γκολ της Σέλτικ.

Ο 30χρονος Αρνό Τζουμ έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς αφού -όπως φημολογείται- αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του δυτικού Εδιμβούργου. Ο έμπειρος αμυντικός πήρε την απόφαση αυτή, παρά το γεγονός ότι στην περασμένη σεζόν, συμπλήρωσε 40 συμμετοχές έχοντας σημειώσει τρία γκολ και τρεις ασίστ. Επιπλέον, ο Τζουμ έδωσε πρόσφατα το παρών και στο 32ο Κόπα Άφρικα της Αιγύπτου παίζοντας με την ομάδα του Καμερούν. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Καμερουνέζος έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ραέντ από τη Σαουδική Αραβία για δύο χρόνια συνεργασίας.

Και όσο για τον 20χρονο εξτρέμ της Σέλτικ, Μίκι Τζόνστον -ο οποίος την περασμένη σεζόν συμπλήρωσε 23 συμμετοχές σημειώνοντας πέντε γκολ και μία ασίστ- φαίνεται ότι μπορεί να αφήσει την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ μόνο με τη μορφή δανεισμού, αφού το συμβόλαιό του τον δεσμεύει ως το 2023. Ο Παναθηναϊκός έχει βέβαια καταθέσει ήδη την πρότασή του στην ομάδα της Γλασκώβης, ωστόσο δεν έχει μεγάλες πιθανότητες για την απόκτηση τού 20χρονου. Όπως φαίνεται και ο προπονητής της Σέλτικ Νιλ Λένον, υποστηρίζει την παραμονή του Τζόνσον στην ομάδα αλλά και η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί ότι το μέλλον του αριστεροπόδαρου εξτρέμ διαγράφεται λαμπρό. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της Γλασκώβης, που να αφορά στον δανεισμό ή μη του Τζόνστον.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Τζόνστον ανάρτησε πρόσφατα ένα Insta-story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που λίγο ως πολύ αποκαλύπτει τις προθέσεις του σχετικά με την παραμονή του στην πρωταθλήτρια Σκωτίας. Όπως απεικονίζει η σχετική φωτογραφία, η πράσινη φανέλα του Τζόνστον αλλάζει νούμερο και από 73 που έγραφε πέρσι, θα γράφει 19 από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ το σχόλιο που τη συνοδεύει λέει «Νέα σεζόν, νέος αριθμός».

Βέβαια, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού φαίνεται να μην σταματούν εδώ, καθώς η μεταγραφική λίστα του συλλόγου περιλαμβάνει και τον μεσοεπιθετικό Γκάγιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου Γάλλου εξτρέμ, Γιοάν Μολό που έμεινε ελεύθερος από την Γαλλική Σοσό, του Σέρβου Γιοβάνοβιτς της Αυστριακής Βόλφσμπεργκερ, του 29χρονου Βορειοϊρλανδού επιθετικού Τζο Γκόρμλι, αλλά και του 28χρονου Σουηδού μέσου Μάρκους Ροντέν, που έμεινε ελεύθερος από την Ιταλική Κροτόνε.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή