Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Τσίπρας-Κοντονής-Ρούσκας έχουν στήσει παρακράτος

Δήλωση κατά την διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας της ΛΑ.Ε. σε συμβολαιογραφείο.

Σε δήλώση του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας σε Συμβολαιογραφείο των Αθηνών, ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε σήμερα, μια μέρα μετά την Πρωτομαγιά. Κι όμως αυτή η κυβέρνηση αντί να τιμήσει τις θυσίες των εργατών στην χώρα μας για τις εργασιακές κατακτήσεις και τα εργασιακά δικαιώματα, προχωράει την άλλη μέρα από την Πρωτομαγιά, σε μαζικούς πλειστηριασμούς σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα γίνονται 400 πλειστηριασμοί.

Μην σας κοροϊδεύει η κυβέρνηση με τα περίφημα «αναπτυξιακά σχέδια». Το μόνο αναπτυξιακό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση είναι να πάρει τα σπίτια του λαού και να αρπάξει τις λαϊκές περιουσίες. Σήμερα, είμαστε εδώ, Ακαδημίας 62, για να ακυρώσουμε κυρίως δυο πλειστηριασμούς.

Πρώτον: Πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, καλά ακούσατε πρώτης κατοικίας, 100 τ.μ. στην Ηλιούπολη από την Alpha Bank έναντι 124 χιλ. ευρώ.
Δεύτερον: Πλειστηριασμό διαμερίσματος 60 τ.μ. στο Μαρούσι έναντι 88.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ας τολμήσει να βγει ο επικεφαλής της γνωστής ομάδας των συμβολαιογράφων να πει ξανά ψέματα με παραπλανητικές, δήθεν, διαψεύσεις. Αυτές είναι οι βίλες εκατομμυρίων που εκπλειστηριάζονται.

Τέλος, σημειώνω και την ανοικτή επιστολή του μέλους του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς Μιλ. Καραγεωργόπουλου, η οποία καταγγέλλει τεκμηριωμένα τον κ. Ρούσκα και το Υπ. Δικαιοσύνης για παρανομίες και παραθεσμικές διαδικασίες στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Το λέω καθαρά: Τσίπρας-Κοντονής-Ρούσκας έχουν στήσει ένα παρακράτος με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τους οποίους διεξάγουν με τα ΜΑΤ, τον χημικό πόλεμο και έναν στρατό ασφαλιτών με πολιτικά, σαν αυτόν που είναι τώρα διασκορπισμένος επί της Ακαδημίας και μας περιβάλλει. Ρίχτε μια ματιά γύρω σας και τα δείτε το αίσχος. Αυτοί που βλέπετε στημένους επί ώρες στις γωνίες, τα καφενεία και τα αυτοκίνητα επί της Ακαδημίας είναι ασφαλίτες.

Τα βρώμικα αυτά σχέδια αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν θα περάσουν.
Η κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό μπλοκ θα φύγουν γρήγορα. Και θα φύγουν γρήγορα όχι μόνο από την εξουσία αλλά και από τη χώρα για να αποφύγουν, ματαίως όμως, να λογοδοτήσουν».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή