Πανδαισία παραδοσιακών χορών στην Πύλη

Μία πλούσια πολιτιστική εκδήλωση οργάνωσε, το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, στην πλατεία της Πύλης, με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου και του χορευτικού τμήματος του Κέντρου χορού «ΤΡΙΚΚΗ», οι οποίοι χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων κ. Ευαγγελίας Παλλαντζά και του κ. Βασιλείου Γαλάνη.

Την μαγευτική αυτή βραδιά, αφιερωμένη στην παράδοση, παρακολούθησε αρκετός κόσμος που κατέκλυσε τον αμφιθεατρικό χώρο της πλατείας, όπου χειροκρότησε με ενθουσιασμό τις άριστες επιδόσεις των χορευτών με τις εντυπωσιακές στολές, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο την αυλαία του πανηγυρικού και εορταστικού χαρακτήρα των ημερών στην Πύλη.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ενώ χαιρετισμό έκανε και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, και ο χοροδιδάσκαλος κ. Βασίλειος  Γαλάνης.

Την χορευτική πανδαισία ακολούθησε ένα θεατρικό παραδοσιακό δρώμενο που είχε σαν θέμα τον «ΤΡΥΓΟ».

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρεσβύτερος Πατέρας Στυλιανός Βελώνης, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άρης Τζάνης, ο κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, κ. Παναγιώτης Τσόλας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Δήμητρα Νάτσινα, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή