Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανελλήνιες 2021: Με sms στο κινητό η βαθμολογία

Τέλος στην αγωνία και το άγχος για χιλιάδες υποψήφιους σπουδαστές των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν, χθες Παρασκευή το μεσημέρι, και αναρτήθηκαν στα Γενικά κι Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Η φετινή καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι οι υποψήφιοι σπουδαστές, μπορούν να μαθαίνουν τη βαθμολογία τους, απλώς με ένα μήνυμα στο κινητό τους. Και, φυσικά, με τον γνωστό τρόπο που αφορά την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας.

Αξίζει να σημειωθεί σαν υπενθύμιση, ότι οι πίνακες που αναρτήθηκαν στα Λύκεια, δεν αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία του υποψηφίου, παρά μόνο έναν κωδικό και βαθμολογικές πληροφορίες. Παράλληλα, κάθε υποψήφιος θα μπορεί να βρίσκει τη βαθμολογία του στο https https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, οι εισακτέοι για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 φτάνει τους 77.415, με τους υποψήφιους στο σύνολό τους να ξεπερνούν τους 100.000.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή