Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις «Σκαμνιές»

Τι ειπώθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.
 
Σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, παραχωρήθηκε συνέντευξη  τύπου παραγόντων του ΣΕΓΑΣ  τόσο από την κεντρική Διοίκηση όσο και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, παρουσία Εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Πύλης, ενόψει του Πανελληνίου  πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά, αύριο στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Χαχάμης ως Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, έκανε λόγο «για πρωτάθλημα με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού στίβου στις  μεσαίες και μεγάλες  αποστάσεις», τονίζοντας την προστιθέμενη αξία που δίνει στην περιοχή η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση.

Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ο Ντίνος Μπάρδας επισήμανε πως «μας τιμά όλους αυτή η διοργάνωση να γίνεται στην περιοχή μας».

Ως Εκπρόσωπος του Δήμου Πύλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού- Πολιτισμού Γεώργιος Τζιορτζιώτης, χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αγώνα «που έχει γράψει την δική του ιστορία στον κλασικό αθλητισμό» και τόνισε «Είμαστε περήφανοι που διεξάγεται στον Δήμο μας».

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφές, ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στους αθλητές που πιστεύω ότι μέσα από έναν έντιμο συναγωνισμό όλοι τους, θα καταθέσουν τις δυνάμεις τους για την νίκη», τονίζοντας «είμαι πεπεισμένος ότι οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία».

«Είμαι ικανοποιημένος που Τρίκαλα και Πηγή, έχουν δώσει δείγματα δουλειάς και ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιο  επίπεδο αγώνων», ανέφερε από την πλευρά του ο .  Γραμματέας  του Κεντρικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Αθανάσιος Ράπτης.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή