Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Απόφαση Συγκλήτου

Σχετικά με τη λειτουργία του Ιδρύματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ομόφωνα αποφάσισε τα εξής (αρ. συν. 255}30-7-2021):

 

  1. Οι εξετάσεις των μαθημάτων στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 να γίνουν όπως ορίζονται με την ισχύουσα ΚΥΑ, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Συνελεύσεων των Τμημάτων και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και προστασίας της υγείας.
  2. Ο εμβολιασμός όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή επιστροφή στη διά ζώσης διδασκαλία, έρευνα και διοίκηση. Η Σύγκλητος απευθύνει ισχυρή σύσταση σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να εμβολιασθούν το συντομότερο δυνατό.
  3. Καλούμε την Πολιτεία να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομοθετικές ενέργειες που θα διασφαλίσουν την ομαλή επιστροφή των ΑΕΙ στην κανονική διά ζώσης λειτουργία καθορίζοντας τις διαδικασίες, τις προϋποθέσεις και το θεσμικό πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  4. Ζητούμε τη δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων σε όλα τα συγκροτήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Καρδίτσα, Τρίκαλα.
  5. Ζητούμε από τον ΕΟΔΥ την πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων (rapid tests) σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.

 

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή