Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανηγύρι με χορευτικές εκδηλώσεις στην Πιαλεία Τρικάλων ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ,η τοπική κοινότητα Πιαλείας σε συνεργασία με το Δ. Πύλης διοργάνωσαν χθες το βράδυ μια όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση, στη κάτω πλατεία του χωριού με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή.

Στις 9:00 το βράδυ τα μουσικοχορευτικά τμήματα του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και ένα παιδικό τμήμα του χορευτικού ομίλου Φήκης ,παρουσίασαν μια σειρά από παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδος, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παναγιώτη Μάνου.

Στο βήμα κλήθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον χοροδιδάσκαλο κ.Π.Μάνο, για την πολυετή προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού με τη διδασκαλία του στα χορευτικά τμήματα του Αγ. Γεωργίου Πιαλείας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο πρόεδρος Δ.Δ.Πύλης ,ο αντ/ρχος κ. Αθανάσιος Κωστάκης ,ο κ. Χ.Νάκος , αρκετοί  Δημ. Σύμβουλοι καθώς και πρόεδροι τοπικών συλλόγων.

***Με το πέρας της χθεσινής εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση λαχειοφόρου που διοργάνωσε ο Α.Ο.Πιαλείας, μια τηλεόραση 40 ιντσών προσφορά το συλλόγου, ο αριθμός που κληρώθηκε ήταν ο  * 784 * παρακαλείτε ο νικητής να επικοινωνήσει με τους κυρίους:
Νίκο Λεμονά:6977884362
Λεωνίδα Γιαννή:6946186526

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή