Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανηγύρια και …κατήφεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Σπύρος Περίφανος νικητής της εκλογικής διαδικασίας.

Μέσα σε κλίμα πόλωσης και διχασμού και με τα όσα είχαν προηγηθεί και έφερε στο φως της δημοσιότητας το trikalanews.gr πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Νοσοκομείο Τρικάλων για την ανάδειξη του Εκπροσώπου των Ιατρών στο νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Τελικά ο Συντονιστής Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Σπύρος Περίφανος με 43 ψήφους υπέρ έναντι 39 του Καρδιολόγου Βασίλη Λάσχου, επικράτησε σε μια εκλογική διαδικασία όπου υπήρξαν και 4 λευκά ψηφοδέλτια, σκορπώντας κύμα πανηγυρισμών στους … «αντιπαρθενικούς» και …κατήφεια στο «στρατόπεδο» που πρόσκειται στον νυν Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων.
                                     H …ρεβάνς από την …Κόσσυβα 
Αντίθετα στην κάλπη των εργαζομένων για την εκλογή του δικού τους Αντιπροσώπου στο νέο Δ.Σ. η φίλα προσκείμενη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Σταυρούλα Κόσσυβα, δικαιώθηκε στην δήλωσή της την ώρα της ψηφοφορίας πως "η κάλπη θα είναι …θηλυκιά" , καθώς με 271 ψήφους, άφησε πολύ πίσω τον Ηλία Τσιμπίδα που πήρε 113 ψηφοδέλτια και την Ματίνα Κούκια με 74 ψήφους.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή