Πανηγυρικό το κλίμα στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Τρικάλων

Μέλη της Διοίκησης, Εργαζόμενοι και πρώην Συνεταιριστές συνεχάρησαν τον πρόεδρο Αχιλλέα Λιούτα για την επιτυχή έκβαση μιας επίπονης προσπάθειας.
 
 Πανηγυρικό ήταν σήμερα το πρωί, το κλίμα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων (πρώην ΕΑΣ Τρικάλων) μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων με την οποία επικυρώνεται η συμφωνία πιστωτών ανοίγοντας ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον για τον Τρικαλινό Συνεταιριστικό Όμιλο.

Από νωρίς το πρωί, μέλη της Διοίκησης, εργαζόμενοι, αγρότες αλλά και πρώην συνεταιριστές, όπως ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣΤ Γιώργος Μιχαήλ,  προσήλθαν  στο γραφείο του προέδρου του Συνεταιρισμού Αχιλλέα Λιούτα τον οποίο συνεχάρησαν για την επιτυχή έκβαση μιας επίπονης διαδικασίας η οποία μετρά 6 ολόκληρα χρόνια.

Ο κ. Λιούτας, εμφανώς συγκινημένος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν την Ένωση, αυτά τα δύσκολα χρόνια και για άλλη μια φορά, κάλεσε όλους τους αγρότες να εγγραφούν στον Συνεταιρισμό για να αποκτήσει τη δυναμική που του αξίζει αλλά και για να επωφεληθούν από τα ειδικά κίνητρα που έχει θεσπίσει η Διοίκηση για τα μέλη του.

Ο ίδιος, υπογράμμισε ότι «το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες για να κεφαλαιοποιηθεί στην πράξη η θετική εξέλιξη της επικύρωσης της συμφωνίας πιστωτών με ενεργές πολιτικές στήριξης της αγροτικής παραγωγής και των Τρικαλινών παραγωγών».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή