Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανηγυρικός εσπερινός σε Λυγαριά και Πηγή για τον Άγιο Γεώργιο

Παρουσία του Δημάρχου Πύλης κου Κωνσταντίνου Μαράβα, του υπουργού περιβάλλοντος και ενέργειας κου Κωνσταντίνου Σκρέκα και πλήθους πιστών,   τελέστηκαν οι πανηγυρικοί εσπερινοί σε Λυγαριά και Πηγή για την εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας το Σάββατο 22 Απριλίου  παραμονή της εορτής του Αγίου Γεωργίου παρακολούθησε αρχικά τον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην Λυγαριά, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες  στο Δημοτικό Συμβούλιο Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Ζιάκα Πολιτικής Προστασίας, κ. Μάκη Παπαγεωργίου Οικονομικών, κ. Χαρά Καλιώρα Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη Πολιτισμού, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Ζούρτο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μουριάς κ. Δημήτριο Γιαννουλάκο.

Ακολούθως ο κ. Μαράβας συνοδευόμενος πάντα από του συνεργάτες του μετέβησαν στην Πηγή, όπου παρακολούθησαν τον πανηγυρικό  εσπερινό μετά Αρτοκλασίας  που τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Στην συνέχεια παρακολούθησαν  την πολιτιστική εκδήλωση που έλαβε χώρα στον αύλειο  χώρο της εκκλησίας όπου παρουσιάστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Νέων Πηγής υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Τζιμούρτου  Κωνσταντίνου και τον ήχο ζωντανής δημοτικής ορχήστρας.

Προσφέρθηκε φιλοξενία σε όλους.

 

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή