Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάνω από 3.000 αστυνομικοί στο Γουδί έκαναν πορεία προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (φωτό και βίντεο)

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον 31χρονο συνάδελφος τους και ζητώντας ουσιαστικά μέτρα για την οπαδική βία

Πάνω από 3.000 αστυνομικοί βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαμαρτυρηθούν με αφορμή τον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου συνάδελφού τους στου Ρέντη από χούλιγκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Περίπου 3.000 αστυνομικοί υπολογίζεται πως βγήκαν στους δρόμους, συγκεντρώθηκαν στο Γουδί και έκαναν πορεία προς το Υπουργείο.

Λόγω της συγκέντρωσης δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία γύρω από το σημείο που βρίσκεται το Υπουργείο, δηλαδή στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ζητούν να απαγκιστρωθούν από τη φύλαξη των γηπέδων.

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί, ύστερα από κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της πόλης, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31 ετών συναδέλφου τους, στη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα βόλεϊ στο Ρέντη.

Εψάλη επίσης παράκληση για τον τραυματία αστυνομικό, στο εκκλησάκι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, χοροστατούντος του πατέρα Αθηναγόρα.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης να διεξάγονται έως τον Φεβρουάριο οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ κεκλεισμένων των θυρών.

Εκφράζοντας, δε, την απαίτηση, όπως είπε, των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών, ζήτησε την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε υποθέσεις οπαδικής βίας. «Να μην μετατρέπονται οι ποινές σε χρηματικές και να εκτίονται στο σύνολό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας τις ευχές των συναδέλφων του στον 31χρονο για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

πηγή: lawandorder.gr

 

 

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή